ΑΡΗΣ

Τα κατάφερε ο Βιτόλο

Τα κατάφερε ο Βιτόλο
τζιτζικωστας

Ο Βιτόλο πήρε το ΟΚ από τον προσωπικό του γιατρό και πλέον είναι στην διάθεση του Ιομάρ Μαζίνιο

Ο Βιτόλο πήρε το ΟΚ από τον προσωπικό του γιατρό και πλέον μπορεί να αγωνίζεται ακόμη και στα διπλά της ομάδας, σε πραγματικές συνθήκες αγώνα, επομένως είναι στη διάθεση του προπονητή για την μάχη με την ΑΕΚ.
Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας μικροενοχλήσεων, ακολούθησαν οι Γιάχιτς, Βανγκέλι και Χαβίτο. Δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης ο Βλοντάρτσικ και φυσικά ο Λέμπο, ο οποίος την ερχόμενη εβδομάδα στην διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας θα μπει στο χειρουργείο.

Πρίττας: "Θετική ψυχολογία"

Εν τω μεταξύ ο Σάκης Πρίττας σε συνέντευξη που παραχώρησε στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7 αναφερόμενος αρχικά στην νίκη επί του ΟΦΗ τόνισε πως: "Η νίκη κόντρα στον ΟΦΗ ήταν πολύ σημαντική, ειδικά από την στιγμή που πληροφορηθήκαμε μετά το τέλος του αγώνα την απώλεια βαθμών που είχε η Λάρισα. Επειδή ήταν ευρεία σε σκορ η νίκη, πιστεύω ότι έχει δημιουργήσει μία θετική ψυχολογία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, μένουμε ζωντανοί στο κυνήγι της πέμπτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ".

Για την σημαντικότητα του αγώνα στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, σημείωσε: "Όλοι οι κόποι της φετινής σεζόν θα κριθούν στο αγώνα που θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Δυστυχώς, είμαστε σε θέση να κυνηγάμε τη Λάρισα στην βαθμολογία και όχι το αντίθετο. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε και να βρεθούμε σε θέση ισχύος απέναντι στην ΑΕΛ την τελευταία αγωνιστική, που λογικά θα "στραβοπατήσει" με τον Ολυμπιακό".

Για τις απουσίες του Άρη ο έμπειρος μέσος ανέφερε ότι: "Οι απουσίες σίγουρα είναι σημαντικές αλλά υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ του Άρη, που θα μπορέσουν να καλύψουν αυτό το κενό και πιστεύω ότι θα αντεπεξέλθουν".

Για το τι έφταιξε κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν και ο Άρης δεν πήρε τους βαθμούς που έπρεπε, υπογράμμισε πως: "Έγιναν πολλά λάθη από όλους μας, αλλά δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να αναλύσουμε τις λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά, αφού μας δίνεται η ευκαιρία αυτή και να χτυπήσουμε το κυριακάτικο παιχνίδι".

Κλείνοντας ο Πρίττας προσεγγίζοντας ρεαλιστικά την υπόθεση είσοδο στα πλέι οφ τόνισε ότι: "Πιστεύω ότι σε περίπτωση που η ομάδα θα πάρει δύο νίκες θα είναι αυτή που θα μπει στα πλέι οφ, αφού είναι πολύ δύσκολο η Λάρισα να πάρει έξι βαθμούς. Πιστεύω ότι θα κάνουμε το "δύο στα δύο" για να μην θεωρηθεί αποτυχημένη η φετινή χρονιά".

Τζιτζικώστας: "Στον σωστό δρόμο"

Ο βουλευτής της Α΄ Θεσ/νίκης με την Ν.Δ., Απόστολος Τζιτζικώστας, τοποθετήθηκε για την επερώτηση στην Βουλή αναφορικά με τα χρήματα που χρωστά η κρατική τηλεόραση στον Άρη στα πλαίσια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

"Πιστεύω ότι το θέμα πλέον έχει μπει στον σωστό δρόμο, άλλωστε η κρατική τηλεόραση χρωστάει αυτά τα χρήματα και πρέπει να δοθούν, αυτό είναι το σωστό", τόνισε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4FM και πρόσθεσε: "Εγώ είμαι βουλευτής Θεσ/νίκης και πρόθεση μου είναι να βοηθήσω όλες τις ομάδες της πόλης μου, δεν θέλω να εκληφθεί ότι προσπαθώ να εκμεταλλευτώ εγώ τις ομάδες αλλά θέλω να εκμεταλλευτούν οι ομάδες εμένα. Έτσι, μόλις πληροφορήθηκα για το θέμα αυτό, έκανα την επερώτηση στον αρμόδιο υπουργό και μου απάντησε ότι ο Άρης θα πάρει τα χρήματα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, το οποίο ήδη διανύουμε".

Δεν έμεινε ωστόσο εκεί με τον κ. Τζιτζικώστα να επισήμανε: " Πραγματικά δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατό δημιουργήθηκε αυτό το θέμα, ειδικά από την στιγμή που οι ομάδες των Αθηνών έχουν ήδη εξοφληθεί από την κρατική τηλεόραση. Στόχος μου είναι να βοηθήσω κάθε ομάδα της Θεσ/νίκης, ειδικά από την στιγμή που αδικούνται όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση".

Τέλος, αναφορικά με την προσπάθεια του Άρη να κάνει το νέο του γήπεδο, ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε: "Ο κ. Ιωαννίδης έχει ήδη τοποθετηθεί με δηλώσεις του για το θέμα αυτό και το σίγουρο είναι πως όλοι βουλευτές της πόλης θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να γίνει πραγματικότητα το νέο γήπεδο.

Προσωπικά θα είμαι πάντα παρών σε ότι αφορά στις ομάδες της Θεσ/νίκης, πιστεύω ότι ο πολιτικός είναι αδύναμος όταν δεν έχει δίπλα του στους συμπολίτες του. Εγώ θέλω από τους συμπολίτες μου να παρεμβαίνουν και να με ενημερώνουν για όλα τα ζητήματα που τους αφορούν, ώστε να μπορώ στην συνέχεια να γίνω πιο χρήσιμος για αυτούς".
























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ