ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Βήμα πρόκρισης με Γαλατασαράι

Βήμα πρόκρισης με Γαλατασαράι
Πανιώνιος πανηγυρικο

Βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου UEFA, θέλει να κάνει ο Πανιώνιος κόντρα στη Γαλατασαράι(21:00-Supersport)

Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν μπροστά τους μία δύσκολη αποστολή απέναντι σε μία ομάδα που έχει μεγάλη εμπειρία και διαθέτει σπουδαίους παίκτες στην σύνθεση της ενώ ήρθε στην Ελλάδα παίζοντας το τελευταίο της χαρτί καθώς μετά τις δύο σερί ήττες στο ξεκίνημα, η νίκη αποτελεί μονόδρομο.
Παρόλα αυτά η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν φιλοδοξεί να ξεπεράσει όλα αυτά και να δώσει συνέχεια στο θετικό αποτέλεσμα που είχε στην πρεμιέρα του ομίλου της με την Χέλσινγκμποργκ στη Σουηδία.

Τελευταία στιγμή για Κρέσιτς

Στο αγωνιστικό μέρος δεν λείπουν πάντως τα προβλήματα με πιο σημαντικό αυτό του Ντάριο Κρέσιτς ο οποίος θα δοκιμάσει λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα για το αν μπορεί να υπερασπιστεί την "κυανέρυθρη" εστία. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, τη θέση του θα πάρει ο νεαρός Ταμπάσης.

Κατά τα άλλα στα δύο άκρα της άμυνας θα είναι οι Μανιάτης και Σπυρόπουλος και στο κέντρο οι Πλετς και Μαϊστόροβιτς. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Μάκος, Κουμορτζί, Φερνάντες, Γουνδουλάκης και Σκούφαλης και μοναδικός προωθημένος ο Τζιμπούρ.

"Βελτίωση στην άμυνα"

Ο Έβαλντ Λίνεν ένα 24ωρο πριν από τον αγώνα στάθηκε στην ανάγκη βελτίωσης στον αμυντικό τομέα. " Χρειάζεται βελτίωση στην άμυνα. Στα περισσότερα παιχνίδια μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε με επιθετικό ποδόσφαιρο. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες της ομάδας και νομίζουν ότι μπορούμε να ανατρέψουμε κάθε αποτέλεσμα.

Μιλάμε γι' αυτό το πρόβλημα αλλά είναι δύσκολο να δουλέψουμε στην προπόνηση γιατί έχουμε συνεχόμενους αγώνες κάποιες εβδομάδες και σε άλλες περιπτώσεις απουσιάζουν οι διεθνείς. Πρέπει να προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε μέσα από τα παιχνίδια.

Νομίζω ότι με τους ίδιους παίκτες ήμασταν επιτυχημένοι. Δεν έχουμε την πληθώρα επιλογών για να αλλάξουμε 4-5 παίκτες και να είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Δεν είναι μόνο θέμα της άμυνας αλλά η αμυντική δουλειά αφορά όλη την ομάδα. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε ένα αμυντικό τείχος σαν ομάδα".

Αναφορικά εξάλλου με τον αντίπαλο, είπε:"Η Γαλατάσαράι είναι στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Έχουν καλούς παίκτες στην επίθεση όπως ο Ουμίτ Καράν, ο Νοντά και ο Χακάν Σουκούρ αλλά και καλούς ποδοσφαιριστές στη μεσαία γραμμή όπως ο Λίνκολν και ο Αρντά αλλά και ο Λίντεροθ που είναι το μυαλό της ομάδας. Πιέζουν τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Συνηθίζουν να παίζουν επιθετικά. Είναι μία δυνατή ομάδα".

Καλή παράδοση με τους Τούρκους

Οι Ελληνικές ομάδες έχουν καλή παράδοση απέναντι στις τουρκικές εντός έδρας πάντως καθώς σε τέσσερις αναμετρήσεις μετρούν τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Εντός έδρας στην Ευρώπη εξάλλου ο Πανιώνιος σε 13 παιχνίδια έχει οκτώ νίκες και πέντε ήττες.

Φέλντκαμπ:"Δεν φοβόμαστε τον Πανιώνιο"

Από την πλευρά του ο προπονητής της Γαλατασαράι Καρλ Χάιντζ Φέλντκαμπ που ήταν προπονητής του Έβαλντ Λίνεν όταν ήταν ποδοσφαιριστής στην Μπίλεφελντ την περίοδο 1976, είπε :"Είναι η τελευταία μας ελπίδα για να μείνουμε στο ΟΥΕΦΑ. Στο πρωτάθλημα πάμε καλά, αλλά όχι στην Ευρώπη. Τη νίκη αύριο θα την πετύχουμε, μόνο αν καταφέρουμε να σκοράρουμε.

Για να μείνουμε στο παιχνίδι της πρόκρισης πρέπει να πετύχουμε κάποιο τέρμα.Δεν φοβάμαι, δεν χρειάζεται να φοβάμαι, θέλω πάντα να κερδίζω. Σέβομαι όλους τους παίκτες του Πανιωνίου, αλλά θα δούμε τι θα κάνουμε".

Η πιθανή ενδεκάδα της Γαλατασαράι είναι:Αϊκούτ, Ουγκούρ, Σονγκ, Σερβέτ, Λίντεροθ, Τοπάλ, Ουμίτ Καράν, Χασάν Σας, Αρντά, Λίνκολν, Νοντά.Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Αλμπέρτο Ουντριάνο Μαλένκο.




























TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ