ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επίθεση στο πούλμαν!

Επίθεση στο πούλμαν!
Λίνεν

Τραυματίας ο Λίνεν μετά από επίθεση με πέτρα στο πούλμαν: "Τρόμαξα και φώναζα". Καταδικάζει ο ΠΑΟΚ

Επεισόδια χωρίς την παραμικρή αφορμή σημειώθηκαν κατά την αποχώρηση της αποστολής του Πανιωνίου, καθώς άγνωστοι χούλιγκαν επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ο προπονητής των "κυανέρυθρων" Έβαλντ Λίνεν.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία, τέσσερα άτομα τα οποία επέβαιναν σε δύο μηχανάκια, επιτέθηκαν στο ύψος της αερογέφυρας της Βούλγαρη στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Πανιωνίου, με πέτρες, μία εκ των οποίων έσπασε το δεξί μέρος του παρμπρίζ και τα θραύσματα να προκάλεσαν μερικές αμυχές στο πρόσωπο του Έβαλντ Λίνεν. Η πέτρα, μεγέθους όσο ένα μικρό πεπόνι, πέτυχε τον Γερμανό προπονητή στο στήθος!

Το πούλμαν ακινητοποιήθηκε άμεσα και δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον τεχνικό των Νεοσμυρνιωτών, με τον Γερμανό κόουτς, όμως να μην έχει κάτι ιδιαίτερο, πέραν φυσικά του σοκ, και να ακολουθεί κανονικά την αποστολή στο ταξίδι του γυρισμού.

" Τρόμαξα και φώναζα"

Στο αεροδρόμιο, ο Έβαλντ Λίνεν έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Αlpha και δήλωσε σοκαρισμένος αλλά και τυχερός: " Ήμουν πολύ τυχερός. Ξαφνικά ακούσαμε ένα απίστευτο, έντονο θόρυβο, με βρήκε αυτή η πέτρα στο στήθος. Φοβήθηκα, άρχισα να φωνάζω, ένιωσα ένα έντονο πόνο στο στήθος, ήμουν πολύ τυχερός καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε πολύ πιο άσχημα αποτελέσματα.

Είμαι πολύ στεναχωρημένος και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο διότι γίνεται μια προσπάθεια να αποφύγουμε τέτοια πράγματα και κάτι τέτοιο είναι κάτι πολύ αρνητικό για το ποδόσφαιρο και γενικότερα για τον αθλητισμό"

Καταγγέλει προβοκάτσια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στο αεροδρόμιο, μόλις πληροφορήθηκε την επίθεση κατά του πούλμαν του Πανιωνίου, μετέβη και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ενώ λίγο αργότερα, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία χαρακτηρίζει προβοκάτσια την αναίτια αυτή επίθεση. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: "Πληροφορηθέντες ο Θ. Ζαγοράκης και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι μια ολιγομελής ομάδα επετέθη αδικαιολογήτως στο λεωφορείο της αποστολής του Πανιωνίου, καταδικάζουν το γεγονός, καταγγέλοντας προβοκάτσια σε βάρος μιας ιστορικής ομάδας και των οπαδών της που καταχειροκροτήθηκαν από το σύνολο των οπαδών του ΠΑΟΚ τόσο κατά την είσοδό τους στο γήπεδο της Τούμπας, όσο και μετά τη λήξη του αγώνα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαιτεί απ' τις αστυνομικές αρχές τη σύλληψη των πρωταιτίων του επεισοδίου, τη διαλεύκανση των σκοπών τους, διότι είμαστε πεπεισμένοι ότι πρόκειται για άτομα που κινούνται ενάντια στην ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια."














TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ