ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βγενόπουλος:"Δεν υπάρχει κρίση"

Βγενόπουλος:"Δεν υπάρχει κρίση"
Βγενόπουλος

Διαψεύδει τις φήμες για κρίση στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό με δηλώσεις του ο Ανδρέας Βγενόπουλος

Σε ρόλο "πυροσβέστη" ο Ανδρέας Βγενόπουλος διέψευσε τις φήμες για κρίση μέσα στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "SportDay".
" Απορώ με αυτά που γράφονται. Δεν υπάρχουν άλλα θέματα να γράψετε; Εγώ δεν έχω αντιληφθεί καμία κρίση και δεν υπάρχει κρίση. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο κύριος Πατέρας, ο κύριος Τεν Κάτε και ο κύριος Αντωνίου προετοιμάζουν από τώρα τον Παναθηναϊκό της νέας περιόδου", είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας πως οι σχέσεις του με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη είναι καλές.

" Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με τον άνθρωπο. Και οι δυο δουλεύουμε για την ομάδα, όπως και οι άλλοι μέτοχοι, που από το καλοκαίρι ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια".

Ο Αντώνης Αντωνιάδης από την πλευρά του μίλησε για την φετινή πορεία του Παναθηναϊκού, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κρίση στις σχέσεις μεταξύ των μετόχων.

" Δεν βλέπω καμία κρίση. Έχω τη δυνατότητα να μιλάω με όλους. Τώρα επειδή μίλησαν δύο μεταξύ τους ή τρεις μεταξύ τους, αυτό μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό. Πρέπει να συνεργάζονται για το καλό της ομάδας.



Στην Ελλάδα υπάρχουν προκατάληψη και καχυποψία για τα πάντα. Όταν συναντιούνται, για παράδειγμα, ο Βγενόπουλος με τον Πατέρα και ο Βαρδινογιάννης με τον Γιαννακόπουλο, βγάζουμε λανθασμένα συμπεράσματα. Όχι μόνο κρίση δεν υπάρχει, αλλά φέτος το ταμείο θα είναι και μεγάλο", τόνισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιρστής .

Στην συνέχεια δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την επόμενη σεζόν λέγοντας χαρακτηριστικά:

" Μπορώ να πω ότι βλέπω τους μετόχους πεισμωμένους να ρίξουν λεφτά για να πάρει και πάλι ο Παναθηναϊκός τα πρωτεία στην Ελλάδα".

Όσο αφορά τις φήμες που θέλουν τον Γιάννη Γκούμα να αποχωρεί από το "τριφύλλι" το καλοκαίρι, ο παλαίμαχος άσος της ομάδας είπε:

" Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Ο Γιάννης Γκούμας είναι από τα καλύτερα παιδιά και αν ζητηθεί η γνώμη μου θα πω ξεκάθαρα ότι δεν πρέπει να φύγει. Οι 'σημαίες' δεν διώχνονται ούτε τις παύουμε βιαίως.

Πέρυσι όταν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του είχαν πει όλοι οι μέτοχοι να υπογράψει συμβόλαιο δυο χρόνων και μετά αν σταματήσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό".

Στήριξη Τζίγγερ σε Πατέρα

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, με δήλωσή του, ξεκαθάρισε ότι στηρίζει τον Νίκο Πατέρα: " Αναφορικά με την παραφιλολογία των τελευταίων ημερών θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα ακόλουθα:

Οι συναντήσεις μεταξύ των μεγαλομετόχων είναι κάτι υγιές και θεμιτό για κάθε οργανισμό, εταιρεία ομάδα και δεν πρέπει να προκαλούν θεωρίες συνωμοσίας. Μου προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι έχει τεθεί θέμα αλλαγής Προέδρου – ο Νίκος Πατέρας απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης μου

Όλοι μας έχουμε προσφέρει και συνεχίζουμε να προσφέρουμε στον Παναθηναϊκό στο μέτρο των δυνατοτήτων και της προσωπικής μας εμπλοκής - το να εκφράζονται αξιολογήσεις και προσωπικές τοποθετήσεις για τα διοικητικά δρώμενα του Παναθηναϊκού μέσω των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων είναι κάτι που εμένα προσωπικά δεν με εκφράζει και το θεωρώ αδόκιμο, άκαιρο και άστοχο".

Ματιές σε Λεβαντόφσκι και Ανχελέρι

Σε "αποστολή" βρέθηκαν το τελευταίο διήμερο οι Κριστόφ Βαζέχα και Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο πρώτος βρέθηκε στην αναμέτρηση της Λεχ Πόζναν με την Βίσλα Κρακοβίας για τον θεσμό tου Κυπέλλου Πολωνίας, όπου και παρακολούθησε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο νεαρός επιθετικός ήταν εξαιρετικός, αφού άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ με την ομάδα του να παίρνει την πρόκριση με σκορ 2-1.

Από την πλευρά του ο "χότα χότα" ήταν στις κερκίδες του αγώνα για το Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στην Εστουντιάντες με την Κρουζέιρο. Ο παίκτης που κέντρισε το ενδιαφέρον του Ρότσα ήταν ο 25χρονος δεξιός μπακ των Αργεντινών Μάρκος Ανχελέρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα απέκτησε ιταλικό διαβατήριο, ενώ έκανε και την παρθενική του συμμετοχή με την φανέλα της Αργεντινής στο ματς με την Βολιβία.

Νίλσον:"Δεν μου έγινε πρόταση ανανέωσης"

Πικρία έβγαλε με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Goal News" ο Μίκαελ Νίλσον, που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπρόντμπι.

Ο Σουηδός αμυντικός αποκάλυψε ότι δεν του έγινε πρόταση για να ανανεώσει, έτσι δεν μπορούσε να περιμένει από την στιγμή που είχε καλές προτάσεις στα χέρια του.

Γιατί επέλεξες να μην περιμένεις τον Παναθηναϊκό;

" Γιατί ουσιαστικά δεν μου έγινε ποτέ πρόταση ανανέωσης".

Πριν από λίγο καιρό, όμως, ο εκπρόσωπός σου είχε συζητήσεις με τον Κώστα Αντωνίου

" Τότε είχαμε απλά συζητήσει τα δεδομένα. Εμείς είχαμε πει τι θέλαμε και ο Παναθηναϊκός τι μας προσέφερε. Δεν είχε γίνει κουβέντα σε συγκεκριμένη βάση, με συγκεκριμένη πρόταση. Από τότε περίμενα, αλλά δεν με κάλεσε ποτέ ο Παναθηναϊκός".

Στην συνέχεια προσπάθησε να δικαιολογήσει την απόφαση του λέγοντας πως δεν μπορούσε να περιμένει άλλο το "τριφύλλι" από την στιγμή που είχε μια τόσο δελεαστική πρόταση.

" Νομίζω ότι περίμενα αρκετά. Δεν μπορούσα να το ρισκάρω άλλο. Είχα συγκεκριμένες προτάσεις και από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν μου αποκάλυπτε τις προθέσεις του, αισθανόμουν ότι ήμουν στον αέρα. Εχω μπει πλέον στα 30, αυτό θα είναι πιθανότατα το τελευταίο καλό συμβόλαιό μου κι έπρεπε να σκεφτώ το μέλλον μου και την οικογένειά μου.

Η πρόταση της Μπρόντμπι ήταν τρομερή. Μακράν η καλύτερη που είχα στα χέρια μου και δεν μπορούσα να το καθυστερήσω άλλο. Δεν μπορούσα να ρισκάρω την πιθανότητα να τη χάσω και έτσι δέχτηκα

".



























































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ