ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ:”Το 2004 κάναμε πρόταση στον Μπέκαμ”

Βενγκέρ:”Το 2004 κάναμε πρόταση στον Μπέκαμ”
Μπέκαμ

Την αποκάλυψη ότι το 2004 προσπάθησε να αγοράσει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ έκανε ο προπονητής της Άρσεναλ Αρσέν Βενγκερ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης το 2003 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρόλα αυτά η πρώτη του σεζόν στους “Γκαλάκτικος” δεν ήταν ιδανική, καθώς δεν έκανε καλές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να είναι στον πάγκο τις περισσότερες φορές.
Έτσι το καλοκαίρι του 2004 ο προπονητής της Άρσεναλ Αρσέν Βενγκερ είχε μια επαφή με τον Άγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή με σκοπό να τον φέρει στους “Κανονιέρηδες”, ο Μπέκαμ όμως αρνήθηκε να πάει στην ομάδα του Αλσατού τεχνικού και όπως φάνηκε δικαιώθηκε για την απόφαση του, καθώς στην συνέχεια της σεζόν βοήθησε πολύ την Ρεάλ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

“Το 2004 ήμασταν πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντέιβιντ όταν αυτός δεν τα πήγαινε καλά στην πρώτη του σεζόν με την Ρεάλ, μάλιστα είχα συναντήσεις με τους ανθρώπους που ασχολούνται με την καριέρα του παίκτη αλλά τελικά η απόφαση του ήταν να μείνει στην Μαδρίτη”, είπε ο Βενγκερ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κάνει προπονήσεις με την ομάδα της Άρσεναλ αυτή την στιγμή με σκοπό να διατηρηθεί σε καλή φόρμα εν όψη του φιλικού της Αγγλίας με την Ελβετία, φήμες όμως στο “Νησί” θέλουν τον Αλσατό τεχνικό να έχει κάνει πρόταση στους Γκάλαξι για δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι.




TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ