ΑΡΣΕΝΑΛ

Έκλεισαν 15χρονο ταλέντο οι "Κανονιέρηδες"

Έκλεισαν 15χρονο ταλέντο οι "Κανονιέρηδες"
Στίμπσον

Τον 15χρονο επιθετικό της Τζίλιγχαμ Λούκ Φρίμαν έχει βάλει στο στόχαστρο της η Άρσεναλ

Ο 15χρονος νεαρός έχει κάνει προπονήσεις με την ομάδα των “Κανονιέρηδων” και η αλήθεια είναι ότι έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι με τις ικανότητες του, πάντως ο Λουκ Φρίμαν έχει δοκιμαστεί τόσο με την Γουέστ Χαμ όσο και με την Νιούκαστλ, οπότε ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος.
Ο προπονητής της Τζίλιγχαμ Μαρκ Στίμπσον έκανε δηλώσεις για το θέμα δίνοντας ένα σοβαρό προβάδισμα στην Άρσεναλ για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού.

“Ενώ μιλάμε να ξέρετε ότι η Άρσεναλ είναι το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Λουκ, και ίσως και τώρα να μιλάνε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας για την μεταγραφή του, προσπαθούμε να κάνουμε παζάρια έτσι ώστε να βγούμε ωφελημένοι από την κατάσταση, αυτό θα πάρει μια μέρα μια βδομάδα ίσως και μήνα, ποτέ δεν ξέρεις”.

“Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι θα τον χάσουμε από την ομάδα μας και αυτό μας στεναχωρεί ιδιαίτερα γιατί είναι ένα ξεχωριστό ταλέντο από τα λίγα, εγώ πάντως μόλις έμαθα το ενδιαφέρον του είπα ότι δεν θα σταθώ εμπόδιο στην καριέρα του, είναι μια καλή συμφωνία για όλους”.




TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ