ΑΡΣΕΝΑΛ

Προσέχει για να έχει ο Βενγκέρ

Προσέχει για να έχει ο Βενγκέρ
Βενγκέρ

Την ανησυχία για τις απώλειες που μπορεί να υποστεί η Άρσεναλ με την φυγή παικτών της ομάδας κατά την διάρκεια των μεταγραφών αλλά και το ερχόμενο Κόπα Άφρικα εξεφρασε ο Βενγκέρ

Η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ έχει να βεβαρυμένο αγωνιστικό πρόγραμμα τον Ιανουάριο με αγώνες για το κύπελλο Αγγλίας αλλά και το "Carling Cup" με την Τότεναμ την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ στο μυαλό του Βενγκέρ υπάρχει και ο αγώνας για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ τον Φεβρουάριο με την Μίλαν.
Αν και μόνο ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού ο Βενγκέρ πονοκεφαλιάζει για τους παίκτες και τις φήμες που ακούγονται ότι θα αποχωρήσουν από το Έμιρεϊτς αδυνατίζοντας το ρόστερ και τις λύσεις της ομάδας.

Ο Γιενς Λέμαν είναι ο παίκτης που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αφήσει την Αρσεναλ και ο Αλσατός τεχνικός διαψεύδει τις φήμες που θέλουν τους Ντιαρά, Ντιαμπί και Ζιλμπέρτο να αποχωρούν από τους "κανονιέρηδες" καθώς, κάτι τέτοιο θα αποδυνάμωνε το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, βάζοντας σε μπελάδες τον Βενγκέρ.

" Αυτή την περίοδο πρέπει να φροντίσω για το υπόλοιπο της σεζόν. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλω να κερδίσουμε κάθε τίτλο. Πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί και ότι τώρα δείχνει δυνατό γρήγορα μπορεί να γίνει αδύναμο. Αντιμετωπίζουμε τραυματισμούς και με τον αριθμό των αγώνων και την ένταση τους θα πρέπει να είμαι προσεχτικός ώστε να μην αποχωρήσουν πολλοί παίκτες από την ομάδα", τόνισε σε δηλώσεις του ο Βενγκέρ.




TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ