ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε: "Δεν υπάρχει συμφωνία"

Βαλβέρδε: "Δεν υπάρχει συμφωνία"
βαλβερδε INTIME SPORTS

"Δεσμεύομαι μόνο για ένα χρόνο. Δεν υπάρχει συμφωνία", δήλωσε ο Βαλβέρδε σχετικά με την παραμονή του

Ο Ισπανός τεχνικός των "ερυθρολεύκων" ξεκαθάρισε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την ΑΕΛ, πως τίποτα δεν είναι σίγουρο σχετικά με το μέλλον του στο μεγάλο λιμάνι, υπογραμμίζοντας πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΠΑΕ.
"Δεν έχει γίνει τίποτα. Αυτή την στιγμή, δεν έχουμε κανονίσει τίποτα και όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου συζητήσαμε με τον πρόεδρο θέματα της ομάδας και αποφασίσαμε να συνεχίζουμε να συζητάμε. Δεν έχει κλείσει τίποτα. Όλος ο κόσμος αναρωτιέται το ίδιο πράγμα, αν θα μείνω ή θα φύγω.

Έχω ξαναπεί πως η δέσμευσή μου στο σύλλογο είναι για ένα χρόνο και τείνει προς την εκπλήρωσή της. Μου έχει γίνει από το κλαμπ μία πρόταση, είμαι διαθέσιμος, αλλά δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Απλά, συζητάμε για το αν θα ανανεώσουμε. Αν αποφασιστεί κάτι, θα το ανακοινώσουμε. Αν δεν αποφασιστεί, δεν θα ανακοινωθεί τίποτα.

Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου να με απασχολεί. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα και δεν έχω τίποτα άλλο να σκεφτώ. Αν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, θα γίνει, αλλιώς δεν έχουμε λόγο να το συζητάμε. Το κλίμα είναι πολύ καλό και οι σχέσεις μου με τον πρόεδρο είναι πολύ καλές. Δεν υπάρχει τίποτα να ανακοινώσουμε, δεν υπάρχει συμφωνία αυτή τη στιγμή. Μόνο συζητήσεις υπάρχουν.

Επιμένετε πολύ σε αυτό το θέμα. Λέω την αλήθεια και δεν έχω να κρύψω τίποτα. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις για να καταλήξουμε κάπου και δεν ξέρω αν τελικά θα καταλήξουμε σε συμφωνία. Δεν θέλω να κοροϊδεύω ούτε να δίνω λανθασμένη εντύπωση για το αν μείνω ή φύγω και πού θα καταλήξουνε οι διαπραγματεύσεις"





, δήλωσε ο "Βάσκος" προπονητής των πρωταθλητών για το μέλλον του.
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ