ΑΕΛ

Tο SPORT 24 στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Tο SPORT 24 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
κοσμος οπαδοι καπνογονα φιλαθλοι εξεδρες

Tο SPORT 24 βρίσκεται στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τον αγώνα ΟΣΦΠ-ΑΕΛ. Κορεό-έκπληξη από την "7"

*Η Κυριακή άρχισε υπέροχα και ιδανικά για την οικογένεια του Ολυμπιακού. Η ομάδα-όνειρο στην υδατοσφαίριση κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στην Πτολεμαΐδα και η ομάδα μπάσκετ εξασφάλισε μαθηματικά την πρώτη θέση στην Α1 και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους τελικούς των πλέι οφ. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας είναι διαφορετικός, καθώς δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο για τον Ολυμπιακό, που θέλει, όμως, να ευχαριστήσει τον κόσμο του, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κόντρα σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο.
*Οι οργανωμένοι οπαδοί της "Θύρας 7" ετοίμασαν κορεό, το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης. Στη μέση θα απεικονίζεται ένα τρόπαιο, δεξιά ο αριθμός 37, όσα και τα πρωταθλήματα Ελλάδας που έχει στη συλλογή του ο Ολυμπιακός και αριστερά ο αριθμός 36, όσα πρωταθλήματα έχουν κατακτήσει μαζί οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Από κάτω, θα υπάρχει η επισήμανση: "Όλοι σας και μόνοι μας", ενώ το πανό, που έχει αναρτηθεί ήδη μπροστά στο πέταλο, γράφει: "Θρύλε των γηπέδων Ολυμπιακέ".

*Το επίσημο πρόγραμμα αγώνα φιλοξενεί συνέντευξη της μεγάλης ελπίδας του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε στο όνειρο που έγινε πραγματικότητα, τονίζοντας πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πάρουν τα μυαλά του αέρα.

Ακολουθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξη του 17χρονου κεντρικού αμυντικού:

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2007: " Ήταν μεγάλη η χαρά που ένιωσα γιατί ενδιαφερόταν για μένα η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου, έγινε πραγματικότητα ένα γεγονός που έμοιαζε με όνειρο μέχρι τότε".

Για το αν πίστευε, ερχόμενος στον Ολυμπιακό, ότι θα έχει μία τόσο γρήγορη εξέλιξη: " Να πω την αλήθεια το πίστευα μέσα μου, ενώ το πίστευε και η οικογένειά μου. Ακόμα, όμως, δεν έχω πετύχει κάτι. Προσπαθώ, δουλεύω κάθε μέρα για να βελτιώνομαι και για να είμαι έτοιμος όταν με χρειαστεί η ομάδα".

Για το όνειρό του: " Όνειρό μου είναι να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό και να παίξω όσο το δυνατόν καλύτερα για να βοηθήσω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της. Αυτός είναι ο στόχος που έχω τώρα και προσπαθώ μέσα από τη δουλειά να τον πετύχω, όπως βέβαια και το να βελτιώνομαι συνέχεια".

*Ηλιόλουστη μέρα στο Φάληρο και οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές για τη διεξαγωγή του αγώνα.

*Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αποτέλεσαν βασικές επιλογές κατά τη διάρκεια της σεζόν.

*Η Λάρισα έχει βαθμολογικό κίνητρο, καθώς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος θα προσπαθήσει να διατηρήσει την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα προκειμένου να συμμετάσχει στα πλέι οφ της Super League.

*Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ως αντίπαλος κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας δεξιός μέσος έζησε μεγάλες στιγμές με τους Πειραιώτες, φορώντας επί επτά συναπτά έτη την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα και συμμετέχοντας στην ομάδα που κατέκτησε επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα Ελλάδας, από τη σεζόν 1996/97 μέχρι την αγωνιστική περίοδο 2002/03.

*18:06... Ο Στέφανος Κοτσόλης πάτησε χορτάρι για το ζέσταμα, μέσα σε χλιαρές αποδοκιμασίες.

*Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει με θετικό πρόσημο τους εντός έδρας αγώνες του στο φετινό πρωτάθλημα. Σε 14 παιχνίδια στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", οι ερυθρόλευκοι μετράνε 13 νίκες και μόλις μία ισοπαλία.

*Ξεχωριστό κίνητρο έχει και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ της Super League πίσω από τον επιθετικό της ΑΕΚ, Ίσμαελ Μπλάνκο (ο επιθετικός της Ένωσης έχει 14 γκολ έναντι 13 του ερυθρόλευκου άσου). Ο Αργεντινός δεξιός μέσος του Ολυμπιακού θέλει να κατακτήσει και τον τίτλο του κορυφαίου γκολτζή του πρωταθλήματος και θα τα δώσει όλα για να τα καταφέρει.

*18:13... Πάβελ Κόβατς και Λεωνίδας Παναγόπουλος βγήκαν για προθέρμανση και χειροκροτήθηκαν θερμά από τους φιλάθλους της πειραϊκής ομάδας.

*18:22... Οι παίκτες της ΑΕΛ βγήκαν για ζέσταμα και αποδοκιμάστηκαν έντονα. Τελευταίος εισήχθη στον αγωνιστικό χώρο ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους των πρωταθλητών Ελλάδας. "Στέλιο ψυχάρα, Ολυμπιακάρα", φώναξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι χειροκρότησαν θερμά τον παίκτη της ΑΕΛ. Ο Γιαννακόπουλος αντεπέδωσε με χειροκροτήματα. Συγκινητικές στιγμές στο Φάληρο.

*18:25... Στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες του Ολυμπιακού για την καθιερωμένη προθέρμανση. Αποθέωση για τους πρωταθλητές.

*Ο Ερνέστο Βαλβέρδε εκπλήσσει και συμπεριέλαβε στη βασική εντεκάδα τον Γιώργο Νικλητσιώτη! Ο 18άχρονος μεσοεπιθετικός θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε αγώνα πρωταθλήματος. Η σύνθεση της πειραϊκής ομάδας: Κόβατς, Λεονάρντο, Γκαλίτσιος, Τζόρτζεβιτς, Ζεβλάκοβ, Μενδρινός, Ντουντού, Ντάρμπισιρ, Νικλητσιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος.

*Η εντεκάδα της ΑΕΛ: Κοτσόλης, Βενετίδης, Γιαννακόπουλος, Σαρμιέντο, Φωτάκης, Άαραμπ, Μετίν, Ιγκλέσιας, Φεράρι, Βέμπερ, Ζουράβσκι.

*18:45... Οι παίκτες των δύο ομάδων επέστρεψαν στα αποδυτήρια. Όλα έτοιμα για τη σέντρα.

*18:56... Ολυμπιακός και ΑΕΛ εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο μέσα σε χειροκροτήματα. Εντυπωσιακό το κορεό των οπαδών της πειραϊκής ομάδας, κλέβει την παράσταση!

*19:00... Σέντρα του ματς. στο κατάμεστο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Παρακολουθείστε την εξέλιξη από τη live πλατφόρμα του SPORT 24.









































TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ