EURO

"Βάλτε τους γκολ και δώρο... Mercedes"

"Βάλτε τους γκολ και δώρο... Mercedes"
mercedes

Πριμ νίκης 4 πολυτελείς Mercedes, προσφέρει ο πρόεδρος της Σπαρτάκ Μόσχας στους Κοράτες σε περίπτωση νίκης στο Γουέμπλει

Οι Άγγλοι μείνανε στις προσευχές και στην καλή σχέση με τους Ισραηλινούς και πρόσφεραν μια Mercedes, για να έρθει το Ισραήλ - Ρωσία άσος, αλλά οι Ρώσοι επειδή είναι και ανοιχτοχέρηδες προχώρησαν περισσότερο και τετραπλασίασαν την προσφορά.
Όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Σπαρτάκ Μόσχας, Λεονίντ Φεντούν οι 4 καλύτεροι παίκτες της Κροατίας με την Αγγλία, αν έρθει το ματς διπλό, θα πάρουν από μια πολυτελή Mercedes για... επιβράβευση που θα βοηθήσουν τη Ρωσία να περάσει στα τελικά του Euro 2008.

"Η χειρονομία αυτή έχει καθαρό αθλητικό χαρακτήρα. Το κάνω ως φίλος της Κροατίας και τίποτα περισσότερο. Ακόμη κι αν έχει ένα μικρό ποσοστό να νικήσει στην έδρα της Αγγλίας, πρέπει να δοκιμάσουμε", δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Σπαρτάκ.

Η Κροατία έχει ήδη περάσει στα τελικά και την Τετάρτη αντιμετωπίζει την Αγγλία στο Γουέμπλει. Εάν δεν χάσουν τα λιοντάρια βγάζουν... εισιτήρια για Αυστρία και Ελβετία, εάν όμως, λέμε, εάν χάσουν τότε η Ρωσία με νίκη περνάει αυτή.

Πάντως τη συγκεκριμένη... πριμοδότηση την είχε κάνει και ο Άγγλος επιχειρηματίας, με μια όμως Mercedes, στον παίκτη που θα πετύχαινε το νικητήριο γκολ. Για την ιστορία ο Γκολάν του Ισραήλ, δεν δέχτηκε το δώρο...






TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ