EURO

Κλειδώθηκε στην τουαλέτα ο Μακ Λάρεν!

Κλειδώθηκε στην τουαλέτα ο Μακ Λάρεν!
ΜακΛάρεν-Αγγλία

Την αποκάλυψη ότι κλειδώθηκε στην τουαλέτα μή αντέχοντας να παρακολουθήσει τα τελευταία 10' του αγώνα Ισραήλ-Ρωσία έκανε ο τεχνικός της Αγγλίας

"Δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τα τελευταία 10 λεπτά και κλειδώθηκα στο μπάνιο. Τα παιδιά μου έβγαλαν φωνές επιδοκιμασίας και νόμιζα ότι είχε τελειώσει το παιχνίδι", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο ΜακΚλάρεν και συνέχισε:

"Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είχε πετύχει και δεύτερο τέρμα η Κροατία και ότι το ματς συνεχιζόταν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε την ικανοποίησή μου. Δεν ήμουν ποτέ καλός τηλεθεατής αγώνων. Το σημαντικότερο σε αυτή την περίπτωση δεν ήταν να δω το ματς αλλά να έρθει το αποτέλεσμα που θέλαμε".


Όσο για το πώς αντέδρασε η οικογένεια μετά την ολοκλήρωση του δραματικού αγώνα, που έφερε σε θέση ισχύος την Αγγλία για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2008, υποστήριξε:

"Ήπια μερικά ποτήρια κρασί, όμως κουραστήκαμε και πήγαμε στο κρεβάτι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένα ολόκληρο έθνος κάθησε 95 λεπτά μπροστά από τις τηλεοράσεις του να δει το ματς, δεν ξέρω πώς το έκαναν.

Υπήρχε μεγάλη ένταση, μπορούσες να το καταλάβεις όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Είδα ριπλέι με το δοκάρι που είχε η Ρωσία στο 90ο λεπτό.

Υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνου τη διαφορά. Στο παρελθόν είχαμε μερικές άτυχες στιγμές, τώρα η προσοχή μας θα πρέπει να είναι στο ματς με την Κροατία".















TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ