EURO

Τα μηνύματα "φρενίτιδας" του Τζον Τέρι!

Τα μηνύματα "φρενίτιδας" του Τζον Τέρι!
Τέρι-Τσέλσι

Την αποκάλυψη ότι μετά τη νίκη επί της Ρωσίας, δέχτηκε "βομβαρδιασμό" μηνυμάτων από τους συμπαίκτες του στην Τσέλσι, έκανε ο άσος του Ισραήλ και των "μπλε", Ταλ Μπεν-Χαίμ

"Φυσικά και είχα μηνύματα στο κινητή μου από όλους τους συμπαίκτες μου στην Τσέλσι. Δεν θέλω να αναφέρω το περιεχόμενό τους, όμως είναι γνωστό πως οι Άγγλοι παίκτες είναι πολύ αφοσιωμένοι στην εθνική ομάδα της χώρας τους.

Τώρα είναι στο χέρι τους",

τόνισε ο κεντρικός αμυντικός των Κυπελλούχων Αγγλίας, επισημαίνοντας ότι δεχόταν τηλεφωνήματα ακόμα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ρωσία!

Από την πλευρά του ο Ταμίρ Κοέν, του οποίου ο πατέρας του, Άβι, έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λίβερπουλ και είναι μεγάλος θαυμαστής της Εθνικής Αγγλία, δήλωσε:

"Είμαι σίγουρος ότι ο πατέρας μου είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι επιθυμεί να προκριθεί η Αγγλία στην τελική φάση του Euro. Τώρα πηγαίνουμε σπίτι να πιούμε μερικές μπύρες και μετά έχουμε άλλο ματς την Τετάρτη.

Έτσι θα συνεχίσουμε και στην προκριματική φάση του Μουντιάλ. Είμαι πολύ χαρούμενος. Τώρα θα εξαρτηθεί από την Αγγλία το αν θα προκριθεί στην τελική φάση. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να βρεθώ στην Αγγλία.

Η αδερφή μου γεννήθηκε στο Λίβερπουλ και ολόκληρη η οικογένειά μου είναι οπαδοί της Λίβερπουλ",

κατέληξε στις δηλώσεις του ο μέσος του Ισραήλ.








TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ