EURO

Όουεν:“ Θα είναι ντροπή ενδεχόμενος αποκλεισμός”

Όουεν:“ Θα είναι ντροπή ενδεχόμενος αποκλεισμός”
Όουεν

“Καμία δικαιολογία σε περίπτωση αποκλεισμού” δήλωσε ο Όουεν μετά τον “δώρο” από το Ισραήλ

Ο επιθετικός της Νιούκαστλ δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο η Αγγλία να μην προκριθεί στο euro 2008, και θέλει η ομάδα του να είναι συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της Τετάρτης εναντίων της Κροατίας, που θα τους στείλει στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.
“Δεν θα υπάρχει δικαιολογία αν δεν τα καταφέρουμε να κερδίσουμε, πιστεύουμε όμως ότι το παιχνίδι θα είναι μια γιορτή για εμάς. Το χθεσινό αποτέλεσμα μας βοήθησε ψυχολογικά, επιτέλους η τύχη μας χαμογέλασε μετά από πολύ καιρό”.

“Η πρόκριση είναι στα χέρια μας αλλά κανείς δεν πρέπει να πανηγυρίζει, ακόμα έχουμε πολύ δουλεία καθώς την Τετάρτη δίνουμε ένα κρίσιμο αγώνα στο γήπεδο μας. Κάτι χρωστάμε σε αυτούς που δεν πιστεύουν ότι αξίζουμε αυτή την πρόκριση”.

“Πρέπει να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουμε θα έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο και θα ζήσουμε μια από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές της καριέρας μας”.





Μετά την πρόκριση στο τουρνουά ο Όουεν πιστεύει ότι θα αρχίσουν οι μουρμούρες για την αγχωτική πορεία των λιονταριών, όπως και άσχημες κριτικές για τον προπονητή τους Στιβ Μακλάρεν.

“Πάντα έλεγα ότι ο Στιβ είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για την θέση του προπονητή της Αγγλίας, μια αλλαγή τώρα θα έκανε μεγάλο κακό στις ισορροπίες τις ομάδας”.




TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ