LA LIGA

Βαλερόν:”Επέστρεψα για να προσφέρω”

Βαλερόν:”Επέστρεψα για να προσφέρω”
Βαλερόν2

Έτοιμος να αγωνιστεί και να προσφέρει είναι ο 32χρονος μέσος της Λα Κορούνια Χουάν Κάρλος Βαλερόν σύμφωνα με δηλώσεις του.

Ο 32χρονος άσσος της Λα Κορούνια Χουάν Κάρλος Βαλερόν ταλαιπωρείται από σοβαρούς τραυματισμούς τα τελευταία δυο χρόνια που δεν το έχουν αφήσει να δείξει το πλούσιο ταλέντο του, τώρα όμως ο ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που είχε και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς εναντίων της Βαγιαδολίδ.
"Πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει όταν πατήσω το πόδι μου εντός αγωνιστικού χώρου, έχω την εμπειρία πλέον και την ιδιοσυγκρασία να προετοιμάσω σωστά τον εαυτό μου για την επιστροφή μου, εξάλλου άλλες δυο φορές γύρισα σε αυτά τα δυο χρόνια και τις δυο δεν τα κατάφερα καλά", είπε ο Βαλερόν.

Τις προηγούμενες δυο φορές ο Βαλερόν πίεσε τον εαυτό του να επιστρέψει γρηγορότερα απ' ότι έπρεπε με αποτέλεσμα να πάθει υποτροπή στο πληγωμένο του γόνατο, τώρα όμως τα έκανε όλα σωστά και περίμενε όσο διάστημα χρειαζόταν για να είναι έτοιμος στην μεγάλη του επιστροφή.

"Εάν υπήρχε κάτι που κάναμε σωστά στην διαδικασία της επιστροφής μου αυτό ήταν ότι καθυστερήσαμε την επιστροφή μου, παρά να την επισπεύσουμε και να έχουμε τα ίδια ατυχή αποτελέσματα με τα προηγούμενα, την προηγούμενη εβδομάδα μου έδωσαν το ok από το ιατρικό τιμ να μπω σε φουλ ρυθμούς".

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που επέστρεψα στην αγωνιστική δράση μετά από τόσο καιρό και περιμένω ότι θα βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους της, τους χρωστάω πολλά γιατί πίστεψαν σε εμένα και με περίμεναν όλο αυτό το διάστημα".






TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ