ΙΣΠΑΝΙΑ

Επιστροφή Βαλερόν μετά από δυο χρόνια!

Επιστροφή Βαλερόν μετά από δυο χρόνια!
Βαλερόν3

Επιστρέφει ο Χουάν Κάρλος Βαλερόν στην αρχική ενδεκάδα της Λα Κορούνια μετά από δυο ολόκληρα χρόνια αγωνιστικής απουσίας

Όλοι όσοι αγαπάνε το ποδόσφαιρο σίγουρα στεναχωριούνται όταν μαθαίνουν ότι ένας καλός ποδοσφαιριστής που τους έχει δώσει τόσες συγκινήσεις στο παρελθόν τραυματίζεται άσχημα, τα δυο τελευταία παραδείγματα τέτοιων περιπτώσεων είναι ο Χουάν Κάρλος Βαλερόν και ο Γκάιθκα Μεντιέτα.
Ο δεύτερος δυστυχώς δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τα προβλήματα στο γόνατο του με αποτέλεσμα να κάνει γνωστή την πρόθεση του, ότι στο τέλος της φετινής σεζόν θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, όσο για τον πρώτο όλοι πιστεύαμε ότι θα είχε την ίδια κατάληξη αλλά ευτυχώς διαψευστήκαμε.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, τον Ιανουάριο του 2006 ο Βαλερόν γνωρίζει έναν πολύ άσχημο τραυματισμό στο γόνατο του που τον κράτησε για αρκετό διάστημα εκτός αγώνων, τον Ιούλιο επέστρεψε παίζοντας σε πολλά φιλικά της Λα Κορούνια αλλά και πάλι κάποιες ενοχλήσεις των κράτησαν έξω μέχρι τον Ιανουάριο του 2007.

Σε εκείνο το διάστημα κατάφερε να αγωνιστεί σε τρεις αναμετρήσεις (Ρεάλ Μαδρίτης, Μαγιόρκα, Ουέλβα), μετά όμως οι πόνοι στο γόνατο του επέστρεψαν με αποτέλεσμα στης 15 του μηνός να μένει εκτός για άλλη μια φορά, ενώ τον Μάρτιο αποφασιστικέ να κάνει εγχείρηση στο γόνατο για να ξεπεραστεί για πάντα το πρόβλημα.

Από τότε δεν έχει ξαναπαίξει αλλά όπως φαίνεται ο εφιάλτης φτάνει στο τέλος του καθώς ο προπονητής της Ντεπορτίβο τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι με την Βαγιαδολίδ, και μάλιστα σκέφτεται να του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

"Δεν τον πίεσε κανείς, ο Βαλερόν είναι έτοιμος να μας βοηθήσει αγωνιστικά και έτσι τον πήρα στην αποστολή για το παιχνίδι", είπε ο Μινγκέλ Άνγκελ Λοτίνα και όλοι θα απολαύσουμε τον παίκτη με την φανέλα με το νούμερο 21 να επιστρέφει πίσω.








TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ