ΠΑΟΚ

Βαγγελής: "Πάμε για το επόμενο"

Βαγγελής: "Πάμε για το επόμενο"
βαγγελης

Στον Φερνάντο Σάντος, τον κόσμο και τον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟ επικεντρώθηκαν οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών του "Δικεφάλου"

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος για τον ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Μελίσσης, τόνισε πως: "Πιστεύω, ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, με βάση την εικόνα του αγώνα", κι όσο για την συνέχεια με αφορμή και την "πρώτη" του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του ΠΑΟΚ είπε: "Νέος προπονητής, νέα φιλοσοφία".



Από την πλευρά του ο Λάμπρος Βαγγελής άφησε σε δεύτερη μοίρα ότι ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του ΠΑΟΚ μπροστά στην κατάκτηση της νίκης λέγοντας: "Δεν έχει σημασία ότι πέτυχα εγώ το γκολ. Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε", ενώ για την εμφάνιση τόνισε:

"Παίξαμε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο", δείχνοντας να στρέφει την προσοχή του στην συνέχεια: "Πάμε για το επόμενο παιχνίδι και θα πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτή τη νίκη".



Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ αφού ο Πολωνός στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι βρέθηκε χθες στο γήπεδο της Τούμπας αντίπαλος της πρώην του ομάδας, του Ηρακλή, με τον ίδιο να δηλώνει:

"Ήταν αναμφίβολα σημαντικό παιχνίδι για μένα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι αφού αγωνίστηκα τέσσερα χρόνια στον Ηρακλή και σίγουρα δεν μπορώ να ξεχάσω τις στιγμές που πέρασα εκεί. Πλέον, όμως είναι στον ΠΑΟΚ. Παίζω για τον ΠΑΟΚ", κι όσο για το παιχνίδι τόνισε:

"Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Σκοράραμε γρήγορα, αυξήσαμε το δείκτη του σκορ και πήραμε τους τρεις βαθμούς και πλέον σκεφτόμαστε τη συνέχεια".



Ευχαριστώ στον κόσμο

Από την πλευρά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ηρακλή. "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους για την προσέλευση και τη μοναδική συμπαράσταση που πρόσφεραν στην ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι μπορούν να διεξαχθούν στην Τούμπα μεγάλοι αγώνες, με την παρουσία οπαδών και των δυο ομάδων, χωρίς έκτροπα που καθορίζουν τις τύχες νέων ανθρώπων. Αυτές είναι οι βραδιές ποδοσφαίρου που ονειρευόμαστε...",

ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ