ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζίγγερ: "Παίζεται κάποιο παιχνίδι..."

Τζίγγερ: "Παίζεται κάποιο παιχνίδι..."
Βαρδινογιαννης

Για... Καλαμαριά, το ντέρμπι, την διαιτησία και την ενίσχυση του τριφυλλιού, μίλησε ο Τζίγγερ

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εκτός από τα θέματα της Σούπερ Λίγκα και της Β'-Γ' Εθνικής που ξεκινάει και πάλι μίλησε για τα θέματα που αφορούν την ομάδα του, εστιάζοντας σε θέματα που "καίνε" την παρούσα φάση.
Δηλαδή την διαφαινόμενη κόντρα της διοίκησης με τους οργανωμένους με ότι συνεπάγεται αυτό, την συνέχεια για το "τριφύλλι" σε μια χρονιά σταθμό στην ιστορία της, το νέο γήπεδο που βρίσκεται σε κομβικό σημείο και την ενίσχυση ή όχι του συλλόγου.

Για την μεταγραφική ενίσχυση: " Μεταγραφές δεν σημαίνει απαραίτητα ενίσχυση" είπε αφήνοντας ανοικτό κάθε ενδεχόμενο για ενίσχυση του συλλόγου την περίοδο του Ιανουαρίου.

Για το γηπεδικό: " Αυτό το θέμα είναι πιο σημαντικό από αυτά που έγιναν την Κυριακή. Σύντομα θα έχουμε κάποιες εξελίξεις σύντομα αφού είμαστε σε δημιουργική φάση" τόνισε για τον νέο "σπίτι" του συλλόγου.

Για το φραστικό επεισόδιο και όσα έγιναν με την Καλαμαριά: " Την Κυριακή είχαμε ένα φαινόμενο το οποίο δεν έπρεπε να γίνει. Η αφορμή ήταν κάποιο ασήμαντο περιστατικό. Είχαμε δώσει αρκετά εισιτήρια στην Θύρα 7, σε κάποιες ακαδημίες και σχολεία που συνεργαζόμαστε και υπήρξε η εντύπωση ότι για τον α ή β λόγο θέλαμε να αποκλείσουμε κάποιους από το γήπεδο.

Οι προσκλήσεις είχαν δοθεί 25 μέρες προ Χριστουγέννων και δεν περιμέναμε ότι θα υπήρχε θέμα. Δυστυχώς κάποιοι το πήραν λίγο διαφορετικά. Το γεγονός και μόνο ότι υπήρξε μερίδα οπαδών οι οποίοι έφτασε στο σημείο για μία ακόμη φορά, την ώρα του πέναλτι, να αποδοκιμάζει και να μη θέλει ουσιαστικά να χτυπηθεί αποδεικνύει ένα πράγμα: ότι παίζεται κάποιο παιχνίδι. Σιγά- σιγά θα το ξετυλίξουμε το κουβάρι".

Για την διαιτησία: " Χρειάζεται να γίνουν τομές. Κρας τεστ δεν είναι τα ντέρμπι για την διαιτησία. Και κυρίως μέχρι τώρα τα ντέρμπι δεν ήταν αυτά τα οποία αποτελούσαν ‘κρας τεστ’ για τη διαιτησία ή τη βία. Η διαιτησία μπορεί να τύχει σε οποιοδήποτε ματς. Έχει αποδειχθεί ότι πολλές φορές πυροδοτούνται καταστάσεις σε πιο μικρά παιχνίδια, σε σχετικά αδιάφορα ματς.

Την επόμενη εβδομάδα θα ζητήσουμε μία επίσημη συνάντηση με τον κ. Ψυχομάνη, προκειμένου να ενημερωθούμε για τις σκέψεις που έχουν στην ΚΕΔ και τις προτάσεις τους για τη βελτίωση της διαιτησίας. Έχουνε γίνει βήματα προόδου, περισσότερο στο θέμα της επικοινωνίας της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο, χρειάζονται κι άλλες κινήσεις για να δείξουμε στον κόσμο ότι πραγματικά κάτι έχει αλλάξει

".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: " Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι και πιστεύουμε ότι το πρωτάθλημα θα είναι εξίσου συναρπαστικό και στον επόμενο γύρο. Δεν θα πάω στο Καραϊσκάκη, δεν συνηθίζω να πηγαίνω στα εκτός έδρας ματς"












TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ