ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξελίξεις με Μάντζιο και Φρανκφούρτη

Εξελίξεις με Μάντζιο και Φρανκφούρτη
ΜΑΝΤΖΙΟΣ

H Φρανκφούρτη κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Μάντζιου

Η Φρανκφούρτη δεν παρακολουθεί απλώς τον Βαγγέλη Μάντζιο, αλλά είναι αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτηση του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκος, μετέφερε την επίσημη πρόταση των Γερμανών στην διοίκηση του "τριφυλλιού" που δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο της παραχώρησης του, αρκεί να συμφωνήσουν οι δυο πλευρές στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης.

Οι Γερμανοί τον κοστολογούν κοντά στα 2 εκ. ευρώ, ένα ποσό που κρίνεται ικανοποιητικό απο τους “πράσινους”.

Μπρουχάγκεν: “Σκεφτόμαστε την περίπτωση του”

Είναι χαρακτηριστικό οτι το ενδιαφέρον της Φρανκφούρτης επιβεβαιώθηκε και απο τον πρόεδρο του συλλόγου, Χέρμπερτ Μπουχάγκεν. “Είχαμε ενδιαφερθεί για τον Μάντζιο και πριν απο ένα χρόνο και τώρα σκεφτόμαστε ξανά την περίπτωση του. Θέλουμε να πάρουμε έναν παίκτη για να πλαισιώσει τους Αμανατίδη και Φενίν που θεωρούνται οι βασικοί επιθετικοί μας και θα σεβαστεί την ιεραρχία, μην έχοντας την απαίτηση να αγωνίζεται συνέχεια”, είπε ο πρόεδρος των “Αετών”.

Είναι χαρακτηριστικό οτι ο σκάουτερ της Φρανκφούρτης, Μπερντ Χέλτσενμπαϊν, ήταν στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και παρακολούθησε την Κυριακή την αναμέτρηση του “τριφυλλιού” με την Καλαμαριά.

Εκτός όμως απο την διοίκηση του γερμανικού συλλόγου, δηλώσεις για τον Βαγγέλη Μάντζιο έκανε και ο Γιάννης Αμανατίδης: “Έχει έρθει 1-2 φορές στην Εθνική. Είναι ψηλός επιθετικός περιοχής που αγωνίζεται με πλάτη στο τέρμα, αλλά δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά και μακριά από την περιοχή. Στον Παναθηναϊκό εφαρμόζεται το rotation και γι' αυτό ο Μάντζιος δεν αγωνίζεται συνεχώς”, τόνισε ο αρχηγός της Άιντραχτ.

Όπως σημειώνουν τα δημοσιεύματα στη Γερμανία, ο 24χρονος φορ μπορεί να είναι ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό, αλλά βλέπει πολύ θετικά τη μετακίνησή του στη Γερμανία και την Bundesliga, αφού θεωρεί το συγκεκριμένο βήμα σημαντικό για τη συνέχεια της καριέρας του.

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ρομέρο

Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Σεμπάστιαν Ρομέρο, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση α' βαθμού στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο μυ. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης είναι τρεις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι ο Αργεντίνος χάνει τόσο το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό όσο και αυτό του Κυπέλλου με τον αιώνιο αντίπαλο.












TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ