ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σενάρια για Νταλκού...

Σενάρια για Νταλκού...
Νταλκού

Σύμφωνα με εφημερίδα της Αλβανίας, ο ΠΑΟ ενδιαφέρεται για τον Κοσοβάρο αμυντικό Αρμέντ Νταλκού

Ο 25χρονο Κοσοβάρος αμυντικός, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Κόσοβα Βούστρι ενώ το 2002 μεταγράφηκε στην ομάδα της Πρίστινα. Το 2004 μετακινήθηκε στην Ελμπασάνι, ενώ από το 2005 αγωνίζεται στην Βόρσκλα Πολτάβα.
Ο Νταλκού έχει αγωνιστεί και με την Εθνική Αλβανίας, ενώ για την περίπτωση του ενδιαφέρεται και η γερμανική Κότμπους.

Και τώρα.... νίκη σε Καραϊσκάκη

Η αγχωτική νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πρώτο ματς της επετειακής χρονιάς των 100 ετών από την ίδρυση του Παναθηναϊκού, σε συνδιασμό με την μείωση της διαφοράς από την κορυφή στον πόντο, "άνοιξε" την "όρεξη" στους "πράσινους" ενόψει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Για άλλη μια φορά η εικόνα του Παναθηναϊκού με αντίπαλο θεωρητικά μικρότερο προβλημάτισε τους οπαδούς του αφού χρειάστηκε το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και η υπόδειξη ενός πέναλτι προκειμένου να λυθεί ο γόρδιος δεσμός και να φτάσει στην νίκη που τον έστειλε στην δεύτερη θέση.

Πλέον, άπαντες μετά την λήξη του ματς με την Καλαμαριά, στάθηκαν στον επετειακό χαρακτήρα του αγώνα, στην αγχωτική νίκη επί των "ροσονέρι" αλλά και στην συνέχεια. Μια συνέχεια... που στο ημερολόγιο αναφέρει (ίσως για πρώτη φορά στα χρονικά, αν δεν μας απατάει η μνήμη) μια "διπλή" αναμέτρηση μέσα στην έδρα του "αιωνίου" αντιπάλου για το πρωτάθλημα αρχικά και για το Κύπελλο εν συνεχεία σε νοκ-αουτ αναμέτρηση.

Πεσέιρο: "Χωρίς ενδοιασμό και φόβο"

" Εμείς θέλουμε τη νίκη με Ολυμπιακό, δεν είναι οριακό αλλά θέλουμε και πιστεύουμε οτι μπορούμε να νικήσουμε χωρίς ενδοιασμό και φόβο" ήταν η ατάκα του Ζοσέ Πεσέιρο, που για άλλη μια φορά έδειξε πως εμπιστεύεται τους παίκτες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

" Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και με αυτούς θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και αυτός είναι δικός μου τομέας. Είμαστε στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, παραμένουμε στο Κύπελλο Ελλάδος και συνεχίζουμε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Πράγματα που θέλω να δουλέψω με τους παίκτες δεν μπορώ να τα πω σ' εσάς. Ευθύνη του προπονητή είναι να υπερασπίζεται πάντα τους παίκτες και απο εκεί και πέρα να ζητάμε το κάτι παραπάνω. Όσο βλέπω οτι έχουν την ίδια διάθεση δεν θ' αλλάξω απόψη.

Θεωρώ οτι οι βαθμοί δείχνουν την εικόνα μας στο πρωτάθλημα. Θα μου άρεσε να είμαστε πρώτοι, μπορεί και να το αξίζουμε, όμως δεν μπορούμε να ξεφύγουμε απο την βαθμολογία. Είμαστε στην τρίτη θέση και θέλουμε να είμαστε πρώτοι, αυτό μας δίνει κίνητρο να βοηθήσουμε την ομάδα που συμπλήρωσε 100 χρόνια ζωής και πρέπει να είμαστε όλοι αφοσιωμένοι πως θα βοηθήσουμε αυτή την ομάδα



" είπε χαρακτηριστά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Κόβει πρωτοχρονιάτικη πίτα πριν το Καραϊσκάκη

Την Τετάρτη το βράδυ (21:00) οι "πράσινοι" σύσσωμοι (διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες) θα περάσουν ένα ευχάριστο βράδυ ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκη, αφού θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.

Ολοι μαζί με τις οικογένειες τους και αρκετά από τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα συγκεντρωθούν στο κτήμα Νάσιουτζικ, οπού θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση των "πράσινων" σε μια "ζεστή" όπως αναμένεται βραδιά.

Αϊντραχτ καλεί Μάντζιο



Μετά τις ιταλικές σειρήνες και οι γερμανικές φέρονται να "χτυπούν" για τον Βαγγέλη Μάντζιο. Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα ο επιθετικός των "πράσινων" φέρεται να είναι μεταγραφικός στόχος της ελληνικής... όπως διαφαίνεται Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Συγκεκριμένα, η ελληνική παρέα των Αμανατίδη-Κυργιάκου δεν αποκλείεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με την παρουσία του διεθνή επιθετικού του "τριφυλλιού".

Οπως αναφέρουν το "kicker.de" (βασικό θέμα) αλλά και τα "Sport1.de" αλλά και "welt.de" στις ιστοσελίδες τους η γερμανική ομάδα μετά την απομάκρυνση των Ναοχίρο Τακαχάρα και Μίχαελ Τουρκ αναζητούν να ενισχύσουν την "γραμμή κρούση" τους με τον 24χρονο φορ του Παναθηναϊκού, που θεωρούν μια ιδανική λύση.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται πως η ελληνική ομάδα κοστολογεί τον παίκτη της κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ με τους Γερμανούς να έχουν ξοδέψει ήδη τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Τσέχου επιθετικού Μάρτιν Φενίν.

Οι "αετοί" θέλουν να έχουν ελληνικό "χρώμα" στο έμψυχο δυναμικό τους, καθώς είναι έντονο το ελληνικό στοιχείο στην πόλη. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου ζήτησε και την άποψη του Γιάννη Αμανατίδη για τον Βαγγέλη Μάντζιο, καθώς εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του επιθετικού του "τριφυλλιού".































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ