ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Στον "αέρα" η εξαγορά, κίνδυνος να μην προλάβει την προθεσμία

Ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Γουλβς στο Στάμφορντ Μπριτζ | 7 Μαΐου 2022
Ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Γουλβς στο Στάμφορντ Μπριτζ | 7 Μαΐου 2022 @2022 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Η εξαγορά της Τσέλσι από τον Τοντ Μπόλι βρίσκεται στον "αέρα", καθώς σύμφωνα με το Sky Sports υπάρχει κίνδυνος η ειδική άδεια που απαιτείται για την έγκριση της πώλησης να μην προλάβει να εκδοθεί πριν από τη λήξη της προθεσμίας.

Πρόβλημα με τη διαδικασία εξαγοράς της Τσέλσι φαίνεται πως έχει προκύψει σύμφωνα με το Sky Sports, καθώς όπως αναφέρει το Sky Sports οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν αμφιβολίες για το εάν η ειδική άδεια που απαιτείται για την έγκριση της πώλησης θα εκδοθεί πριν από τη λήξη της προθεσμίας.

Θυμίζουμε ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ήταν στο τιμόνι της Τσέλσι για σχεδόν δύο γεμάτες δεκαετίες οδηγώντας την σε μεγάλες επιτυχίες σε Αγγλία και Ευρώπη και εκτοξεύοντας το όνομά της στο ευρωπαϊκό και στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ωστόσο, ο Ρώσος μεγιστάνας είναι έτοιμος να αποχωρήσει οριστικά (πιεσμένος από την αγγλική κυβέρνηση μετά το ξέσπασμα του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία), με τον Τοντ Μπόλι, να είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία των Λονδρέζων.

Στις 7 Μαΐου μάλιστα, η ομάδα έκανε γνωστό πως συμφωνήθηκαν οι όροι με ένα επιχειρηματικό γκρουπ με επικεφαλής τον συνιδιοκτήτη της ομάδας μπέιζμπολ Los Angeles Dodgers, για να αναλάβει το σύλλογο και να εγγυηθεί για την επόμενη ημέρα.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ