ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Οι φίλαθλοι στηρίζουν την Ουκρανία και ζητούν διευκρινίσεις απ' τον Αμπράμοβιτς

Οι φίλαθλοι της Τσέλσι σε αγώνα της ομάδας τους
Οι φίλαθλοι της Τσέλσι σε αγώνα της ομάδας τους © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Το Chelsea Supporters' Trust, μια ένωση φιλάθλων της Τσέλσι που λειτουργεί ως θεματοφύλακας του συλλόγου, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει διευκρινίσεις από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και καταδικάζει τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Το Chelsea Supporters' Trust, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός φιλάθλων αναγνωρισμένος από την Τσέλσι, ο οποίος λειτουργεί ως θεματοφύλακας του συλλόγου (πρακτική διαδεδομένη στον αγγλικό αθλητισμό, με τις ενώσεις αυτές να έχουν σώσει από χρεοκοπία αρκετές ομάδες αναλαμβάνοντας προσωρινά τη διοίκηση και τις μετοχές), εξέδωσε ανακοίνωση ύστερα απ' τη γνωστοποίηση των αποφάσεων του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Οι φίλοι των "μπλε" στην ανακοίνωσή τους καταδικάζουν την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, στηρίζουν ανοιχτά τη δεύτερη, ζητούν διευκρινίσεις από τον μεγαλομέτοχο των πρωταθλητών Ευρώπης και θέτουν εαυτόν στη διάθεση του Chelsea Foundation που θα αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας.

Η ανακοίνωση

"Το Chelsea Supporters' Trust είναι βαθιά λυπημένο και σοκαρισμένο από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και τις ακόλουθες απώλειες ζωών.

Σημειώνουμε την ανακοίνωση του κ. Αμπράμοβιτς και αναζητούμε διευκρινίσεις πάνω στο τι σημαίνει αυτή η ανακοίνωση όσον αφορά τη διακυβέρνηση της Τσέλσι.

Το συμβούλιο του Chelsea Supporters' Trust είναι έτοιμο να εργαστεί με τα μέλη του The Chelsea Foundation, ώστε να διασφαλιστούν μακροπρόθεσμα τα συμφέροντα του συλλόγου και των φιλάθλων.

Στεκόμαστε στο πλευρό του λαού της Ουκρανίας".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ