ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Η άρνηση του Τούχελ για Ρονάλντο "χάλασε" τις σχέσεις του με τη διοίκηση

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λέστερ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λέστερ © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Σύμφωνα με την Bild, το γεγονός ότι ο Τόμας Τούχελ αρνήθηκε τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Τσέλσι το καλοκαίρι, διατάραξε τις σχέσεις του με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Τοντ Μπόλι.

Ο Τόμας Τούχελ πλήρωσε το ξεκίνημα της Τσέλσι σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, με τη διοίκηση του συλλόγου να αποφασίζει να διακόψει τη συνεργασία της μαζί του. Σύμφωνα όμως με την Bild, η απόλυσή του συνδέεται με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μία από τις ομάδες που συνδέθηκαν το καλοκαίρι με τον 37χρονο σούπερ σταρ ήταν και η Τσέλσι, με τα αγγλικά δημοσιεύματα να γράφουν τον περασμένο Ιούλιο πως οι "μπλε" ήταν έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος σταρ ήταν ένας από τους παίκτες που ήθελε να πάρει στην ομάδα του ο Τοντ Μπόλι, ο οποίος αγόρασε την ομάδα στα τέλη Μαΐου.

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης των Λονδρέζων βρήκε εμπόδια για τη μεταγραφή, με το μεγαλύτερο να είναι ο Τόμας Τούχελ, που ήταν αρνητικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Ο λόγος που ο Γερμανός τεχνικός είπε "όχι" ήταν διότι ήθελε να διατηρήσει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια της ομάδας.

Δημοσιεύματα ανέφεραν πως είχε υπόψιν του τι συνέβη στο Ολντ Τράφορντ πριν από ένα χρόνο, όταν τα πλάνα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με την τριάδα των Σάντσο, Γκρίνγουντ και Ράσφορντ αναστατώθηκαν με τον ερχομό του Ρονάλντο, επηρεάζοντας την ισορροπία της ομάδας.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ