ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι μεταγραφές: Ο Τούχελ δεν θέλει τον Ρονάλντο στο Λονδίνο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ στο ματς πρωταθλήματος με την Τότεναμ | 12 Μαρτίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ στο ματς πρωταθλήματος με την Τότεναμ | 12 Μαρτίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Παρότι το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συνδεθεί έντονα με την Τσέλσι, ο Τόμας Τούχελ είναι αρνητικός σε ενδεχόμενη μεταγραφή του Πορτογάλου σταρ, σύμφωνα με την Daily Mail, φοβούμενος ότι θα επηρεαστεί η ισορροπία της ομάδας.

Δημοσίευμα της Daily Mail υποστηρίζει πως ο Τόμας Τούχελ είναι αρνητικός στο να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, παρά το γεγονός ότι η Τσέλσι έχει συνδεθεί έντονα με τον σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 37χρονος έχει ζητήσει και πιέζει την ομάδα για να αποχωρήσει το καλοκαίρι, ενώ δεν έδωσε το παρών στην πρώτη εβδομάδα των προπονήσεων, αλλά ούτε ταξίδεψε με την αποστολή για την προετοιμασία.

Μάλιστα, η διοίκηση των "μπλε", σύμφωνα με το footballinsider247, ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στους "κόκκινους διαβόλους" για την απόκτηση του Πορτογάλου διεθνή με ένα ποσό της τάξεως των 16 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γερμανός τεχνικός έχει υπόψιν του τι συνέβη στο Ολντ Τράφορντ πριν από ένα χρόνο, όταν τα πλάνα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με την τριάδα των Σάντσο, Γκρίνγουντ και Ράσφορντ αναστατώθηκαν με τον ερχομό του Ρονάλντο, επηρεάζοντας την ισορροπία της ομάδας.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ