ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε ότι ο Ρονάλντο δεν θα πάει στην περιοδεία "λόγω οικογενειακού ζητήματος"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς κόντρα στην Τσέλσι | 28 Απριλίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς κόντρα στην Τσέλσι | 28 Απριλίου 2022 @2022 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην Ταϊλάνδη για την περιοδεία της και σε αυτά δεν συγκαταλέγεται εκείνο του Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αναμενόταν.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα ταξιδέψει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ταϊλάνδη και την Αυστραλία, όπως επιβεβαίωσε ο σύλλογος με την ανακοίνωση της αποστολής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εξασφάλισε κι άλλες μέρες άδεια "για να αντιμετωπίσει ένα οικογενειακό ζήτημα", σύμφωνα με το σύλλογο. Η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, αν και η αιτία εκτιμάται ότι είναι διαφορετική και σχετίζεται με την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τους "κόκκινους διαβόλους" στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Απών από την αποστολή θα είναι και ο Φιλ Τζόουνς που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα λόγω των τραυματισμών του τα τελευταία δύο χρόνια και ο Μπράντον Γουίλιαμς, ο οποίος τραυματίστηκε και κάνει ατομικό πρόγραμμα στο Κάρινγκτον.

Ο Αντρέας Περέιρα επίσης δεν ταξίδεψε στην Ταϊλάνδη, με τη Γιουνάιτεντ να αναφέρει ότι πήρε άδεια, την ίδια στιγμή που ετοιμάζεται να υπογράψει στη Φούλαμ.

Η αποστολή περιλαμβάνει 31 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 13 από την ακαδημία του συλλόγου. Στους "εκλεκτούς" του Έρικ τεν Χαχ περιλαμβάνεται και το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα, Ταϊρέλ Μαλάσια.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ