ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Τσέλσι μεταγραφές: Ετοιμάζει πρόταση κοντά στα 16 εκατ. ευρώ για τον Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο © 2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Τσέλσι ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο με ένα ποσό της τάξεως των 16 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με το footballinsider247. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Τεν Χαχ είναι πρόθυμος να τον αφήσει να αποχωρήσει.

Η Τσέλσι ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αναφέρει το footballinsider247, η οποία θα είναι σε ένα ποσό κοντά στα 16 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ρονάλντο είναι ένας από τους παίκτες που θα ήθελε να πάρει στην ομάδα του ο Τοντ Μπόλι, ενώ ο Τόμας Τούχελ δεν είναι αρνητικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Τεν Χαχ είναι θετικός στο να τον αφήσει να φύγει, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα από τον μισθό του. Οι κόκκινοι διάβολοι ξεκαθάρισαν σε όλους τους τόνους το προηγούμενο διάστημα ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται, ωστόσο αυτό είναι ίσως ένα mind game για να αποσπάσουν το μεγαλύτερο δυνατό ποσό από τη μεταγραφή του.

Ο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο με τους κόκκινους διαβόλους για άλλον ένα χρόνο, ενώ υπάρχει και οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο. Την περσινή σεζόν πέτυχε 24 γκολ σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει καταθέσει αίτημα να αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς η Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΤΣΕΛΣΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ