ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Οι πιθανοί αντικαταστάτες του Τούχελ στον πάγκο των μπλε

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σε αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Στρασμπούρ | 14 Αυγούστου 2021
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σε αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Στρασμπούρ | 14 Αυγούστου 2021 @2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Ο Τόμας Τούχελ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας και ήδη "κυκλοφορούν" οι πιθανοί αντικαταστάτες του στα διεθνή ΜΜΕ. Οι μπλε αναμένεται να μιλήσουν με Ζιντάν και Ποτσετίνο, ενώ αναμένεται να προσεγγίσουν και τον Γκρέιαμ Πότερ που έχει συμβόλαιο με την Μπράιτον.

Η Τσέλσι ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Τόμας Τούχελ, μετά την ήττα από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια τα πρώτα ονόματα για τον πιθανό αντικαταστάτη του.

Ο δημοσιογράφος του Sky Sports, Ρομπ Ντορσέ, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, ότι οι μπλε θα έρθουν σε επικοινωνία τους Μαουρίσιο Ποτσετίνο και Ζινεντίν Ζιντάν που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά, ενώ αναμένεται να ζητήσει άδεια από την Μπράιτον για να συζητήσει με τον Γκρέιαμ Πότερ.

Ο 47χρονος Άγγλος τεχνικός έχει συμβόλαιο με τους "γλάρους" μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Στην Μπράιτον είναι από το καλοκαίρι του 2019 και επί των ημερών του η ομάδα έχει σταθερή παρουσία στην Premier League, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Μάλιστα τις πρώτες ώρες φαντάζει ως η προτεραιότητα των διοικούντων για την άκρη του πάγκου.

Το πιθανότερο σενάριο είναι με τη Φούλαμ να κατεβεί με υπηρεσιακό τεχνικό και τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει τον εκλεκτό της για τη νέα εποχή.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ