ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι: "Καθόλου καλό αποτέλεσμα, πρέπει να ρισκάρουμε στην Τουρκία"

Ο Τσάβι στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Βαλένθια
Ο Τσάβι στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Βαλένθια © 2022 ALBERTO SAIZ / AP IMAGES

Ο Τσάβι μετά την ισοπαλία της Μπαρτσελόνα με τη Γαλατάσαραϊ δήλωσε πως οι μπλαουγκράνα πρέπει να ρισκάρουν, ώστε να προχωρήσουν στα προημιτελικά του Europa League.

Η Μπαρτσελόνα φρέναρε από τη Γαλατάσαραϊ, με την πρώτη τους αναμέτρηση στη φάση των 16 του Europa League να λήγει 0-0. Ο Τσάβι στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού εξέφρασε την απογοήτευσή του από το αποτέλεσμα τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του πρέπει να ρισκάρει στη ρεβάνς.

"Δεν είναι καθόλου καλό αποτέλεσμα εντός έδρας. Δεν ήμασταν όπως στα τελευταία ματς. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, ήμασταν πιο παραγωγικοί. Γενικά, όταν η ένταση σου είναι χαμηλή, τότε μένεις στην ισοπαλία. Βρήκαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο αμυντικά. Μας προκάλεσε έκπληξη γιατί δέχονται πολλά γκολ. Ο Ινιάκι ήταν φανταστικός, μας σταμάτησε δύο ή τρεις φορές. Μας συνέβη στη Νάπολι, τώρα πρέπει να ρισκάρουμε στην Τουρκία" ανέφερε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα αρχικά.

Όσον αφορά στο τι πρέπει να κάνουν οι μπλαουγκράνα στη συνέχεια ανέφερε: "Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση. Η Γαλατάσαραϊ ήταν πολύ καλή, δεν μας άφηνε να τελειώσουμε τις φάσεις. Ήμασταν λιγότερο παραγωγικοί σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Είναι μία δύσκολη, περίπλοκη διοργάνωση και θα πρέπει να συνεχίσουμε με ταπεινότητα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ