ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρεις μεταγραφές και δύο μεγάλα ονόματα στον Ολυμπιακό

Τρεις μεταγραφές και δύο μεγάλα ονόματα στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Τα λόγια του Πιέρ Ισά δείχνουν πως ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού μιλά για 4-5 μεταγραφές και δύο εξ' αυτών θα είναι μεγάλα ονόματα. Καμία δυσαρέσκεια για Λορένθο-Μίτσελ, ενώ δεν υπάρχει καμία πρόταση για Μασάντο από Πορτογαλία ή Ρωσία.

Η σημερινή παρουσίαση του Κριστιάν Καρεμπέ και του Πιέρ Ισά είχε αρκετό ενδιαφέρον και έβγαλε αρκετές ειδήσεις.

Στην ουσία ξεκαθάρισε το τοπίο των μεταγραφών και τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Ο Πιέρ Ισά, ήταν άλλωστε ξεκάθαρος πως θα έρθουν στην ομάδα του Πειραιά δύο μεγάλοι ποδοσφαιριστές, μεγάλα ονόματα δηλαδή, ενώ συνολικά υπολογίζεται να αποκτηθούν 4-5 παίκτες. Ξέχωρα από τους Ολαϊτάν, Ντε Βινσέντι και Σάμαρη που θα προστεθούν στο ρόστερ, αλλά και τους δανεικούς που θα επιστρέψουν...

Στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού και δη των Καρεμπέ-Ισά είναι να γίνουν οι περισσότερες μεταγραφές πριν αναχωρήσει η ομάδα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ενώ και ο Γιάννης Βρέντζος ξεκαθάρισε πως από αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσουμε να μπαίνουμε σε ρυθμούς μεταγραφών.

Οι επόμενες ημέρες λοιπόν, θα είναι καθοριστικές για το χτίσιμο του νέου Ολυμπιακού. Της ομάδας που στόχος της είναι να ξεχάσει τα φετινά λάθη και να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές.

Να ξεκαθαρίσουμε σ' αυτό το σημείο, πως στον Πειραιά τονίζουν ότι δεν υπάρχει κάποιο κανονισμένο ραντεβού Μίτσελ-Καρεμπέ, ενώ διαψεύδουν τα περί δυσαρέσκειας για Λορένθο. Ο Ισπανός θεωρείται πολύτιμος συνεργάτης για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και δεν τίθεται το παραμικρό ζήτημα.

Όσο για τα μεταγραφικά ζητήματα, δεν υπάρχει θέμα με τον πορτιέρο της Εσπανιόλ, Κριστιάν Άλβαρες, ενώ δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση από Πορτογαλία και Ρωσία για τον Πάουλο Μασάντο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ