ΤΣΕΛΣΙ

Τούχελ: "Ο Καντέ είναι ο δικός μας Σαλάχ, ο δικός μας Ντε Μπρόινε, ο δικός μας Εμπαπέ"

Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι σε ματς κόντρα στην Ρεάλ στο Champions League | 12 Απριλίου 2022
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι σε ματς κόντρα στην Ρεάλ στο Champions League | 12 Απριλίου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η Τσέλσι εξασφάλισε την 3η θέση στη φετινή Premier League μετά το 1-1 με την Λέστερ και ο Τόμας Τούχελ χαρακτήρισε επιτυχία αυτό το γεγονός, τονίζοντας πως οι μπλε το πέτυχαν δίχως να έχουν σε μεγάλο αριθμό αγώνων τον κορυφαίο παίκτη τους, Καντέ.

Το εντός έδρας 1-1 με την Λέστερ έδωσε ουσιαστικά την τρίτη θέση της βαθμολογίας της Premier League στην Τσέλσι (έχει 3 βαθμούς περισσότερους και +18 στη διαφορά τερμάτων σε σχέση με την 4η Τότεναμ), με τον Τόμας Τούχελ να εμφανίζεται πολύ ικανοποιημένος για τα πεπραγμένα των μπλε μετά από τις πρώτες 37 αγωνιστικές.

Σύμφωνα με τον Γερμανό, το γεγονός που κάνει ακόμα πιο σημαντική την 3η θέση για την ομάδα του είναι πως αναγκάστηκε μέσα στη σεζόν να δώσει πολλά παιχνίδια χωρίς τον Ενγκολό Καντέ, τον οποίο όχι μόνο εκθείασε αλλά και τον σύγκρινε με μερικούς από τους καλύτερους παίκτες που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στην Αγγλία αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα.

"Νομίζω πως είναι ο παίκτης κλειδί για εμάς και οι παίκτες-κλειδιά θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο. Έπαιξε μόλις το 40% των αγώνων φέτος, οπότε ίσως είναι θαύμα που τερματίσαμε 3οι.

Είναι ο Μο Σαλάχ της Τσέλσι, είναι ο δικός μας Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ο δικός μας Κέβιν Ντε Μπρόινε, τέτοιος παίκτης είναι. Είναι ο δικός μας Νεϊμάρ, ο δικός μας Κιλιάν Εμπαπέ.

Είναι ο τύπος που κάνει τη διαφορά και αν τον έχεις μόνο στο 40% των αγώνων σου, αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα", τόνισε με δηλώσεις μετά το ματς στο "Στάμφορντ Μπριτζ" ο Τούχελ, για να προσθέσει:

"Με δεδομένο αυτό το ποσοστό, είναι μάλλον θαύμα τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει. Είδα πως η Λίβερπουλ υπέφερε πέρυσι χωρίς τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Ναι, ο Ενγκολό Καντέ είναι ο παίκτης κλειδί για εμάς και χρειάζεται να είναι στο χορτάρι".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ