SERIE A

Τότι: "Θέλω Κύπελλο και Χρυσό Παπούτσι"

Τότι: "Θέλω Κύπελλο και Χρυσό Παπούτσι"
Τότι-Ρόμα

Με το ένα χέρι να... αγγίζει το Κύπελλο Ιταλίας μετά το 6-2 επί της Ίντερ, ο αρχηγός της Ρόμα θέλει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην Ευρώπη

" Δεν αισθάνομαι ότι έχουμε ήδη κατακτήσει το Κύπελλο, εάν όμως αγωνιστούμε στο Μιλάνο με την ίδια νοοτροπία που είχαμε στο Ολίμπικο, τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να το πάρουμε.

Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι την Τετάρτη, όπου ήμασταν αλάνθαστοι

", τόνισε στις δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του συλλόγου, ο αρχηγός των Ρωμαίων και συμπλήρωσε:

" Κυνηγάω αυτό το τρόπαιο εδώ και 3-4 χρόνια. Από κακή τύχη ή δικιά μας ευθύνη, δεν κατάφερα να το σηκώσω. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία εάν δεν πετύχουμε τον στόχο μας".

Όσον αφορά, τους φετινούς προσωπικούς του στόχους πέρα από την κατάκτηση του δεύτερου τη τάξει θεσμού στην Ιταλία, το "δέκα το καλό" της Ρόμα, τοποθέτησε ψηλά τον πήχη: " Το Κύπελλο Ιταλίας είναι ένας από τους τρεις στόχους που έχω μέχρι το τέλος της σεζόν.



Κυνηγάει το... Golden Boot
Ο πρώτος είναι ο τίτλος του πρώτου σκόρερ στο φετινό Καμπιονάτο, και μετά το Χρυσό Παπούτσι. Χρειάζεται να σκοράρω τουλάχιστον τέσσερα γκολ στα τρία τελευταία ματς".

Με δεδομένη την παρουσία μίας ιταλικής ομάδας, της Μίλαν, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί που η Ρόμα έκανε φέτος μία αξιοπρόσεκτη πορεία φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά (μοναδικό μελανό σημείο της περιπέτειας των "τζαλορόσι" το ταπεινωτικό 7-1 από τη Γιουνάιτεντ στην Αγγλία), ο Τότι εξέφρασε την ευχή του για κατάκτηση του τροπαίου από τους Μιλανέζους.

" Θα υποστηρίξω τη Μίλαν στον τελικό, γιατί είναι ιταλική ομάδα, αλλά και γιατί έχω πολλούς φίλους εκεί. Ελπίζω ότι θα πάρουν εκδίκηση για την ήττα στην Κωνσταντινούπολη", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τότι.








TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ