ΑΓΓΛΙΑ

Τότι: "Ο Καπέλο είναι νικητής"

Τότι: "Ο Καπέλο είναι νικητής"
καπελο τοτι

Με διθυραμβικά σχόλια για τον άλλοτε τεχνικό του και νυν προπονητή της Αγγλίας, Φάμπιο Καπέλο, μίλησε ο Φραντζέσκο Τότι

Ο αρχηγός των "τζαλορόσι" έβαλε στην άκρη την κόντρα με τον Φάμπιο Καπέλο και μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Ιταλό τεχνικό, χαρακτηρίζοντας τον μεταξύ άλλων νικητή.
"Η Αγγλία θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστική με τον Καπέλο προπονητή", τόνισε στην Daily Mirror ο "il capitano" των "τζαλορόσι" για τον άλλοτε προπονητή του στην Ρόμα όπου το 2001 πανηγύρισαν το πρωτάθλημα ύστερα από 18 χρόνια, ενώ συνέχισε λέγοντας:

"Με τον Καπέλο στον πάγκο, η Αγγλία δεν θα είχε χάσει αγώνες όπως αυτόν με την Ρωσία και την Κροατία. Δεν ξέρω πως ο Καπέλο θα πετύχει με την Αγγλία ή αν θα είναι δημοφιλής, όμως δεν θα απασχολήσει αν κερδίζει".



Ο Ιταλός σούπερ σταρ της Ρόμα αναφορικά με τον χαρακτήρα του 61χρονου τεχνικού υπογράμμισε: "Οι παίκτες θα δουν πλέον έναν διαφορετικό χαρακτήρα. Είναι ισχυρός, αποφασιστικός και όπου πήγε, πέτυχε. Είναι ένας νικητής, ένας απόλυτος νικητής. Έχει το στυλ του όμως ο μόνος στόχος του είναι να κερδίζει η ομάδα.

Ο Καπέλο ανησυχεί μόνο για την νίκη, δεν ανησυχεί ούτε για τους οπαδούς, ούτε για τα ΜΜΕ. Ο Φάμπιο ήταν πάντα ένας σκληρός προπονητής. Ήταν πάντα ο στρατηγός και οι παίκτες είναι οι στρατιώτες του".




TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ