ΡΟΜΑ

Τότι: "Aφήνω τη Ρόμα μόνο για τις ΗΠΑ"

Τότι: "Aφήνω τη Ρόμα μόνο για τις ΗΠΑ"

Ο Φραντσέσκο Τότι παρομοίασε τον τελικό Κυπέλλου Ρόμα-Λάτσιο με τελικό... Champions League ενώ αποκάλυψε πότε θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και για ποιό λόγο δεν θα πήγαινε ποτέ να παίξει μπάλα στο Κατάρ.

"Το μέλλον μου; Προς το παρόν σκέφτομαι μόνο να παίζω, και μέχρι τη στιγμή που θα μου το επιτρέπει η φυσική μου κατάσταση, αυτή θα είναι μόνη σκέψη μου.

To μοναδικό πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι να κάνω ωραία πράγματα όταν παίζω. Δεν μπορώ να πω πότε θα φτάσει το τέλος της καριέρας μου, δεν έχω σκεφτεί ακόμα το μέλλον μου ως παράγοντας και προπονητής.

Την ημέρα που θα φτάνω με καθυστέρηση στη μπάλα ή όταν δω πως ένας, δύο ή δέκα παίκτες θα με σταματούν, τότε θα αποχωρήσω.

Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι να φτάσω στα 40 χρόνια και να παίζω αλλά μόνο πώς θα διασκεδάζω", δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην "L'Equipe"ο καπιτάνο της Ρόμα, ο οποίος μίλησε και για το απόλυτο ντέρμπι με τη Λάτσιο, στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας (26 Μάη στο "Ολίμπικο"):

"Θα είναι ένας από τους σημαντικότερους αγώνες της καριέρας μου. Είναι παρόμοιος με τελικό Champions League, δεν είναι ένα ματς όπως τα άλλα. Δεν ήταν ποτέ και δεν θα γίν ει ποτέ".

Ο Τότι ξεκαθάρισε επίσης πως δεν σκέφτεται στην παρούσα φάση το Μουντιάλ του 2014 αλλά το πως θα κλείσει τη φετινή χρονιά στη Ρόμα και πώς θα τα πάει την επόμενη, ενώ σε ερώτηση για το αν θα άφηνε τη Ρόμα για άλλη ομάδα, απάντησε αφοπλιστικά:

"Θα πήγαινα στο εξωτερικό, όχι στην Ιταλία από σεβασμό προς τη Ρόμα και τους οπαδούς της. Θα δοκίμαζα την εμπειρία των Ηνωμένων Πολιτειών για παράδειγμα.

Όχι όμως στο Κατάρ γιατί κάνει πολλή ζέστη και ούτε στην Παρί επειδή εκεί υπάρχουν ήδη παίκτες με ταλέντο. Μεγάλωσα με αυτή τη φανέλα και με αυτή θα γεράσω".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ