ΡΟΜΑ

Τότι: "Το ντέρμπι στον τελικό μοναδικό γεγονός για τη Ρώμη"

Τότι: "Το ντέρμπι στον τελικό μοναδικό γεγονός για τη Ρώμη"

Ο Φραντσέσκο Τότι υπογράμμισε ότι η Ρόμα πέτυχε το στόχο που είχε θέσει με την παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και στάθηκε στην ιδιαίτερη σημασία του από τη στιγμή που αντίπαλός της θα είναι η Λάτσιο.

"Είχαμε έναν συγκεκριμένο στόχο, να φτάσουμε στον τελικό του Coppa Italia και το πετύχαμε. Θέλαμε πάρα πολύ να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Ίντερ, ήταν ένα καθοριστικό σημείο της σεζόν", τόνισε αρχικά μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας ο καπιτάνος των "τζαλορόσι" και πρόσθεσε:

"Το δεύτερο ημίχρονό μας ήταν καλύτερο συγκριτικά με το πρώτο, μετά το γκολ των νερατζούρι και κυρίως με την επιστροφή στο γήπεδο για το δεύτερο ημίχρονο ανέβασαμε την απόδοσή μας, αυξάνοντας την πίεση και φτάνοντας στο γκολ και στη νίκη.

Όσον αφορά τώρα σε αυτή τη διοργάνωση απομένει ένα παιχνίδι, μονάχα ένα... και θα είναι ένα μοναδικό γεγονός για τη Ρόμα".

Να σημειωθεί πως η Ρόμα πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας για 17η φορά στην ιστορία της (δεν υπάρχει άλλη ιταλική ομάδα που να έχει κάτι ανάλογο) ενώ αν πάρει το τρόπαιο απέναντι στη Λάτσιο θα φτάσει τα 10 τρόπαια και θα ράψει -όπως προβλέπεται- ασημένιο αστέρι στη φανέλα της.

Τότι: "Το ντέρμπι στον τελικό μοναδικό γεγονός για τη Ρώμη"

Ο Ματία Ντέστρο δικαίωσε απόλυτα τον Αντρεατσόλι που είχε δηλώσει την παραμονή του αγώνα ότι το ματς με την Ίντερ θα σημάνει τη δική του βραδιά, καθώς με δύο γκολ οδήγησε τη Ρόμα στον μεγάλο τελικό της 26ης Μαΐου

Τότι: "Το ντέρμπι στον τελικό μοναδικό γεγονός για τη Ρώμη"

Ο Ιταλός επιθετικός έχει πετύχει το ένα από τα δύο τέρματά του και τρέχει να το πανηγυρίσει ακολουθούμενος από τους Φραντσέσκο Τότι και Βασίλη Τοροσίδη

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ