ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Αναβλήθηκε η αναμέτρηση με τη Ρεν λόγω των 13 κρουσμάτων

Οι παίκτες της Τότεναμ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Φίτεσε στο Europa Conference League
Οι παίκτες της Τότεναμ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Φίτεσε στο Europa Conference League © 2021 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Ρεν για το Europa Conference League θα διεξαχθεί τελικά σε νέα ημερομηνία, με τον αγγλικό σύλλογο να κάνει γνωστό μέσω ανακοίνωσης ότι το ματς αναβάλλεται λόγω 13 κρουσμάτων κορονοϊού που εντοπίστηκαν στην ομάδα.

Η Τότεναμ έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης το βράδυ της Τετάρτης (8/12) πως η προγραμματισμένη για την Πέμπτη (9/12) αναμέτρηση με τη Ρεν στο πλαίσιο των ομίλων του Europa Conference League αναβλήθηκε, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, νωρίτερα σήμερα τα Σπιρούνια ανακοίνωσαν πέντε νέα κρούσματα, με τον αριθμό πλέον να ανέρχεται στα 13. Οκτώ αφορούν ποδοσφαιριστές και πέντε μέλη του προπονητικού τιμ. Υπενθυμίζεται μάλιστα, πως η Τότεναμ θα ζητήσει την αναβολή του αγώνα και για το παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον την Κυριακή (12/12) για την Premier League.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ