ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Πέντε νέα κρούσματα κορονοϊού, ανέβηκαν στα 13

Ο Κέιν και ο Ράις σε αγώνα της Τότεναμ
Ο Κέιν και ο Ράις σε αγώνα της Τότεναμ © 2021 IAN WALTON/ AP IMAGES

Συναγερμός στην Τότεναμ, η οποία έχει ανακοινώσει 13 κρούσματα κορονοϊού. Οκτώ αφορούν ποδοσφαιριστές και πέντε μέλη του τιμ.

Ο κορονοϊός συνεχίζει να ταλαιπωρεί ολόκληρο τον πλανήτη και το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Την Τρίτη (7/12) ανακοινώθηκαν στην Τότεναμ οκτώ κρούσματα COVID-19, ωστόσο αυτός ο αριθμός γρήγορα ανέβηκε.

Συγκεκριμένα, έχουν ανακοινωθεί πέντε νέα κρούσματα, με τον αριθμό πλέον να ανέρχεται στα 13. Οκτώ αφορούν ποδοσφαιριστές και πέντε μέλη του προπονητικού τιμ.

Η UEFA αναφέρει πως η αναμέτρηση των σπιρουνιών απέναντι στη Ρεν για το Europa Conferece League θα γίνει κανονικά. Όμως, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η Τότεναμ θα ζητήσει αναβολή αγώνα για το ματς κόντρα στην Μπράιτον την Κυριακή για την Premier League.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ