ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το συμβόλαιο του Βαλβέρδε

Το συμβόλαιο του Βαλβέρδε
βαλβερδε

"Χρυσό" συμβόλαιο για Βαλβέρδε. Δύο μήνες εκτός ο Στολτίδης! Πρόστιμο σε Μπράβο-Μήτρογλου

Ο Βαλβέρδε έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους μέχρι τον Ιούνιο του 2009, ενώ προβλέπεται η ανανέωση του για ένα ακόμη χρόνο. Η ανανέωση θα πρέπει να γίνει μέχρι τον Μάιο του 2009.
Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Ολυμπιακού εισπράττει 1.358.000 ευρώ το χρόνο καθαρά. Παίρνει αυτό το ποσό σε 8 δόσεις των 169.750 ευρώ τους μήνες Ιούνιο, Αύγουστο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο 2008 και Ιανουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο του 2009.

Στο συμβόλαιο υπάρχουν και τα μπόνους. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός προκριθεί τη νέα σεζόν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ανανεώσει την συνεργασία του ο Βάσκος με τους Πειραιώτες, τότε θα εισπράξει 50.000 ευρώ για πρόκριση στους ομίλους, εφόσον ο Ολυμπιακός προκριθεί στους "16" θα εισπράξει 250.000 ευρώ και για τα προημιτελικά 500.000 ευρώ.

Μπόνους υπάρχουν για την φετινή παρουσία του Ολυμπιακού στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Αν ο Ολυμπιακός προκριθεί στους "8" ο Βαλβέρδε θα εισπράξει 100.000 ευρώ και άλλα τόσα για τα ημιτελικά του θεσμού.

Το μπόνους για κατάκτηση του πρωταθλήματος φθάνει τα 150.000 ευρώ και για το κύπελλο τα 100.000 ευρώ.

Επίσης ο Βαλβέρδε δικαιούται βάση του συμφωνητικού:

Tη χρήση σπιτιού που να ανταποκρίνεται στις προσωπικές του απαιτήσεις και της οικογένειας του, αν τα μέλη της παραμείνουν στην Ελλάδα καθ' όλη την διάρκεια του συμφωνητικού.

Τη χρήση ενός αυτοκινήτου.

Οκτώ εισιτήρια με επιστροφή για την Βαρκελώνη.

Τη χρήση κινητού τηλεφώνου, του οποίου οι πληρωμές δεν θα ξεπερνούν τα 600 ευρώ.

Ασφάλεια υγείας για τον ίδιο και την οικογένεια του σε περίπτωση που η οικογένεια του παραμείνει στην Ελλάδα καθ' όλη την περίοδο του συμφωνητικού.

Όλα τα ποσά που αναφέρονται στο συμφωνητικό είναι καθαρά από φόρους και κρατήσεις. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αποφασίσει να τερματίσει την συνεργασία με τον Βαλβέρδε, τότε θα πληρώσει τα παραπάνω ποσά που προβλέπονται ως συνολικές αμοιβές του.

Αν η ΠΑΕ καθυστερήσει κάποια από τις πληρωμές προς τον Βαλβέρδε, τότε ο Βάσκος έχει το δικαίωμα να τερματίσει την σύμβαση και η ομάδα θα πρέπει να δώσει όλο το ποσό του συμβολαίου του.

Στις υποχρεώσεις του Βαλβέρδε είναι να ενημερώνει την διοίκηση του συλλόγου για την πορεία της ομάδας και να προτείνει αλλαγές εφόσον αυτός κρίνει ότι χρειάζονται.

Τέλος, ο Βαλβέρδε υποχρεώνεται να απέχει από οποιαδήποτε πράξη που θα είναι αντίθετη προς τον σύλλογο.

Στο χειρουργείο ο Στολτίδης

Τα νέα για τον Ιεροκλή Στολτίδη δεν ήταν ευχάριστα -αν και αναμενόμενα- αφού δεν γλιτώνει την χειρουργική επέμβαση.

Ο αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού εξετάστηκε την Τρίτη το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, από τον επικεφαλής του Ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, Παντελή Νικολάου. Μετά την εξέταση αποφασίστηκε να υποβληθεί την Πέμπτη, σε αρθροσκοπικό καθαρισμό αριστερής ποδοκνημικής.

Αυτό σημαίνει πως ο "Ιέρο" θα μείνει για τουλάχιστον 2 μήνες εκτός δράσης και πλέον είναι σχεδόν δεδομένο πως οι ερυθρόλευκοι θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός αμυντικού χαφ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά και μεταξύ αυτών, ο Ιγκλέσιας της ΑΕΛ, ο Μάκος του Πανιωνίου και ο Καρντόσο του Αστέρα Τρίπολης.

Πρόστιμο σε Ραούλ Μπράβο και Μήτρογλου

Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που είχαν κληθεί σε απολογία. Από 5.000 ευρώ θα πληρώσουν ο Ραούλ Μπράβο και ο Κώστας Μήτρογλου, ο πρώτος για τον τρόπο που είχε αντιδράσει κατά του προπονητή του και ο δεύτερος για συστηματική παραβίαση του ωραρίου.

"Με απόφαση της διοίκησης επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ (στον καθένα) στους ποδοσφαιριστές Ραούλ Μπράβο και Κώστα Μήτρογλου, οι οποίοι είχαν κληθεί πρόσφατα σε έγγραφη απολογία για παραβάσεις του εσωτερικού κανονισμού" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.










































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ