ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντουντού: "Νιώθουμε πολύ κουρασμένοι"

Ντουντού: "Νιώθουμε πολύ κουρασμένοι"
ντουντου

"Νιώθουμε πολύ κουρασμένοι", ειπε ο Ντουντού. Οκκάς: "Εξαιρετικός προπονητής ο Βαλβέρδε".

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Ντουντού: "Η διαφορά που έχουμε πάρει από τον ΠΑΟΚ θα μας επιτρέψει να εφαρμόσουμε πιο άνετα ορισμένα πράγματα που θέλουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν έχει κριθεί κάτι στο πρωτάθλημα, εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς, με το επόμενο στην ΑΕΛ.

Στην έδρα μας μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε κόντρα στην Χέρτα και να περάσουμε στους 32. Νιώθουμε πολύ κουρασμένοι όλοι οι παίκτες αλλά όσο είμαστε στους στόχους μας όλα είναι καλά".



Οκκάς: "Θα έρχομαι όσο πιο συχνά μπορώ να βλέπω την πρώην ομάδα μου. Έχω μιλήσει με ανθρώπους τότε που ήμουν στην Θέλτα για τον Βαλβέρδε και μου είχαν πει τα καλύτερα, ενώ τον είχα παρακολουθήσει από κοντά. Είναι εξαιρετικός προπονητής κι αυτό φαίνεται με την δουλειά που κάνει.

Η βαθμολογική διαφορά έχει δημιουργηθεί όχι μόνο γιατί είναι πιο ποιοτικός ο Ολυμπιακός αλλά επειδή χάνουν βαθμούς και οι υπόλοιπες ομάδες. Από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού μπορεί να βγει κάτι πολύ καλό και αναφέρομαι στο ΟΥΕΦΑ. Αν περάσουν από την Χέρτα μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα. Ο Ολυμπιακός παραμένει η ομάδα της καρδιάς μου αλλά δεν μπορώ να πω αν θα χωρούσα να παίξω".



Ρ. Μπράβο: "Η βαθμολογική διαφορά που πήραμε από τον ΠΑΟΚ δεν μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε δύο φορές. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου πόσο καλές ομάδες είναι οι υπόλοιπες και κοιτάζω μόνο εμάς. Αφού είμαστε καλοί εμείς κερδίζουμε πάντα. Στο Καραϊσκάκη δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο, ούτε και την Χέρτα".





TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ