ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μήνυμα των προπονητών

Το μήνυμα των προπονητών
ΤΖΟΛΕ ΓΙΑ ΓΡΗΓΌΡΗ

Λεμονής και Πεσέιρο ''ντοπάρουν'' τους παίκτες τους, ενόψει του νέου ντέρμπι για το Κύπελλο

Ο Τάκης Λεμονής και ο Ζοσέ Πεσέιρο, πήραν τον λόγο και με ομιλίες προς τους παίκτες τους, προσπάθησαν να ανοίξουν το κεφάλαιο του νέου ντέρμπι. Και οι "ντόπες" των κόουτς μέσα στο πρόγραμμα είναι.

"Αύριο (σ.σ. 15/1) θα παρακολουθήσουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό στο βίντεο. Πήγαμε, σε αρκετές περιπτώσεις, να κυνηγήσουμε το γκολ με βιαστικό τρόπο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουμε κάποιες πάσες και έτσι να εκτεθούμε σε αντεπιθέσεις. Αυτό είναι ένα κομμάτι που θα πρέπει να το δούμε σε όλο το ματς, γιατί ο τρόπος που θέλουμε να αμυνθούμε και να επιτεθούμε, πρέπει να είναι πιο δομημένος..." είπε ο Λεμονής στου Ρέντη, κάνοντας παρατηρήσεις για τον τρόπο που αμύνθηκε ο Ολυμπιακός και τα μεγάλα κενά μεταξύ των γραμμών.

" Αυτό που έχω να επισημάνω είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας, αντίθετα πρέπει να τσαντιστούμε πάρα πολύ και να περιμένουμε το επόμενο ματς. Αυτό είναι το μόνο φάρμακο όταν υπάρχει μία σχετική απογοήτευση" πρόσθεσε ο προπονητής, που είδε για μια ακόμη φορά τους Λεντέσμα και Στολτίδη να μην κάνουν προπόνηση.

Ο Λεμονής, λογικά, θα κάνει κάποιες εσωτερικές αλλαγές, εν όψει του αγώνα της Τετάρτης, ενώ τα νέα ήταν δυσάρεστα και για τον Ραούλ Μπράβο, που υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε ότι δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση στον τραυματισμό του (στη γάμπα) και θα μείνει εκτός γηπέδων, για ένα ακόμη μήνα! Στον Ολυμπιακό υπάρχουν παράπονα για την διαιτησία του Καλόπουλου, αλλά και την "επιβράβευση" των παρατηρητών για τα σφυρίγματά του.

Πεσέιρο: "Αποδείξτε το!"

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθειά σας. Το πάθος σας και η εικόνα σας εντός γηπέδου ήταν άκρως ενθαρρυντική παρά την απώλεια μιας μεγάλης επιτυχίας. Αποδείξτε ότι αξίζατε τη νίκη στο παιχνίδι της Τετάρτης και πάρτε την πρόκριση" είπε ο Ζοσέ Πεσέιρο στους παίκτες του Παναθηναϊκού και συμπλήρωσε:

" Παίξαμε οργανωμένα και σωστά σε πολλά σημεία αλλά κάναμε όμως και λάθη που δεν μας στοίχησαν. Θα πρέπει να το θυμάστε αυτό το ματς χωρίς όμως να σταθούμε σ' αυτό. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Θέλω από αυτό να καταλάβετε τις δυνατότητές που έχετε. To πιο σημαντικό είναι να μείνουμε έτσι. Αν τα καταφέρουμε, θα πάρουμε τον τίτλο που όλοι θέλουμε"

Ο Μίκαελ Νίλσον και ο Αντρέα Ίβανσιτς, μίλησαν " για το πάθος και την μεγάλη εμφάνιση της ομάδας" και τη " νίκη που θα κυνηγήσουν την Τετάρτη"

Τα προβλήματα του Παναθηναϊκού είναι αρκετά. Ο Μάτος, ακολουθεί ακόμη θεραπεία, δύσκολα θα παίξει την Τετάρτη, ενώ τραυματίας αποχώρησε ο Καραγκούνης για τον οποίο εκφράζονται σοβαρές αμφιβολίες αν θα προλάβει να είναι έτοιμος. Οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν και τυπικά την απόκτηση του Πορτογάλου Πόστιγκα, ως το τέλος της περιόδου.



















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ