ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λεμονής: "Πρέπει να τσαντιστούμε"

Λεμονής: "Πρέπει να τσαντιστούμε"
Λεμονής

Ο Λεμονής "ντόπαρε" ψυχολογικά τους παίκτες του. Ένα ακόμα μήνα εκτός δράσης ο Ραούλ Μπράβο

" Αύριο (σ.σ. 15/1) θα παρακολουθήσουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό στο βίντεο. Πήγαμε, σε αρκετές περιπτώσεις, να κυνηγήσουμε το γκολ με βιαστικό τρόπο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουμε κάποιες πάσες και έτσι να εκτεθούμε σε αντεπιθέσεις. Αυτό είναι ένα κομμάτι που θα πρέπει να το δούμε σε όλο το ματς, γιατί ο τρόπος που θέλουμε να αμυνθούμε και να επιτεθούμε, πρέπει να είναι πιο δομημένος.

Αυτό που έχω να επισημάνω είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας, αντίθετα πρέπει να τσαντιστούμε πάρα πολύ και να περιμένουμε το επόμενο ματς. Αυτό είναι το μόνο φάρμακο όταν υπάρχει μία σχετική απογοήτευση

", τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Δεν προλαβαίνουν Λεντέσμα, Στολτίδης

Οι ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας γυμνάστηκαν στις 18:00. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Στολτίδης ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και ο Λεντέσμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Οι δύο παίκτες δεν προλαβαίνουν την αναμέτρηση κυπέλλου Eλλάδας ΗOL με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παπαδόπουλος που έχει μία κάκωση στο δεξί γόνατο ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια αποχώρησε, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις. Ο Ματσούκας, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς και στους προσαγωγούς αριστερά, έκανε θεραπεία, ενώ ο Νε έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Εξελίξεις με Ραούλ Μπράβο, Ντομί

Ο Ραούλ Μπράβο υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, στην οποία φάνηκε ότι δεν υπάρχει βελτίωση από την προηγούμενη εξέταση. Σε συνδυασμό με τον πόνο που έχει κλινικά, κρίθηκε απαραίτητη η εφαρμογή ειδικού νάρθηκα ακινητοποίησης για τέσσερις εβδομάδες. Η πορεία της αποθεραπείας του Ισπανού αμυντικού θα επανεξεταστεί με νέα μαγνητική τομογραφία σε τέσσερις εβδομάδες.

Παράλληλα, ο Ντιντιέ Ντομί θα ακολουθήσει, για δύο εβδομάδες, ειδικό πρόγραμμα για την επανένταξή του στην ομάδα, σε ειδικό κέντρο του εξωτερικού.

Την Τρίτη (15/1), οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, με την προπόνηση που θα γίνει στις 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Το... μήνυμα του Κωνσταντίνου
Στο επίσημο site του Μιχάλη Κωνσταντίνου γίνεται αναφορά στην επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους, τονίζοντας πως ο διεθνής άσος περιμένει πλέον τις ανάλογες ευκαιρίες από την προπονητή του. Μην ξεχνάμε πως η συνεργασία του παίκτη με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Αναλυτικά:

" Επανεμφάνιση Κωνσταντίνου...

Ύστερα από 50 ημέρες απουσίας λόγω τραυματισμού, ο Μιχάλης Κωνσταντίνου επανήλθε την Κυριακή (13/1) σε αγώνα πρωταθλήματος, αγωνιζόμενος στα τελευταία 13 λεπτά του ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού (1-1).

Ο επιθετικός άσος των "ερυθρολεύκων" ξεπέρασε κάθε πρόβλημα με τον τραυματισμό του, που υπέστη στις 5 Δεκεμβρίου 2007 στη Ρόδο, στο ματς Κυπέλλου με τον Διαγόρα. Στο πρωτάθλημα ήταν η πρώτη συμμετοχή του Κωνσταντίνου από τις 24 Νοεμβρίου και το παιχνίδι με την Βέροια. Ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν στον προσαγωγό, περιμένει πλέον τις ανάλογες ευκαιρίες και τον χρόνο συμμετοχής για να βοηθήσει την ομάδα του Ολυμπιακού



".

*Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τη διοργανώτρια αρχή ότι οι τιμωρημένοι, με τέσσερις κίτρινες κάρτες, ποδοσφαιριστές της, Λουτσιάνο Γκαλέτι και Χρήστος Πατσατζόγλου, θα εκτίσουν τις ποινές τους στα εκτός έδρας παιχνίδια με την Καλαμαριά και τον Πανιώνιο, αντίστοιχα.


















TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ