ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το "ευχαριστώ" του Κακά στη Ρεάλ Μαδρίτης

Το "ευχαριστώ" του Κακά στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κακά με γράμμα του που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης ευχαρίστησε τον σύλλογο και τους οπαδούς της για τα τέσσερα χρόνια που πέρασε στην Ισπανία. Δείτε αναλυτικά τι είπε.

Ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει στην καριέρα του Κακά με την επιστροφή του στη Μίλαν, όμως, ο Βραζιλιάνος θέλησε να κλείσει το προηγούμενο, αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης, ευχαριστώντας τόσο τον σύλλογο όσο και τους οπαδούς.

Δείτε το γράμμα του που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης για τα τέσσερα χρόνια που πέρασε στην ισπανική πρωτεύουσα.

"Αγαπητοί Μαδριλένοι,

τέσσερα χρόνια δουλειάς και αφοσίωσης. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια που φόρεσα τη φανέλα της Ρεάλ πήρα τρεις τίτλους και απόλαυσα την αγάπη και τον σεβασμό ενός τεράστιου συλλόγου.

Η επιστροφή μου στη Μίλαν είναι μία νέα σελίδα για τη ζωή μου, αλλά θα συνεχίσω να κρατάω στην καρδιά μου όλες τις καλές στιγμές από την Ισπανία και να είστε σίγουροι πως έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να πετύχει η ομάδα. Το να είμαι μέλος ενός τόσο ιστορικού και τεράστιου συλλόγου όπως η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα της ζωής μου, παρόλο που πέρασα κάποιες δύσκολες στιγμές.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου, τους προπονητές και τους εργαζόμενους στη Ρεάλ Μαδρίτης, το μάνατζμεντ και τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ, όπως και όλους τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης του κόσμου που με στήριξαν αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώ πολύ και Εμπρός Μαδρίτη".

Το "ευχαριστώ" του Κακά στη Ρεάλ Μαδρίτης
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ