ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Το εντυπωσιακό video της Ουτρέχτης προς τιμήν του Δουβίκα

Το εντυπωσιακό video της Ουτρέχτης προς τιμήν του Δουβίκα
PRINT SCREEN

Ο Τάσος Δουβίκας αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα με 19 γκολ και η Ουτρέχτη τον τίμησε μέσα από ένα εντυπωσιακό video-αφιέρωμα.

Η τελευταία χρονιά θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του Τάσου Δουβίκα, με τον 23χρονο διεθνή επιθετικό να κάνει εξαιρετική σεζόν και το φινάλε να τον βρίσκει να σταματάει στα 19 γκολ και να μοιράζεται τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην φετινή Eredivisie μαζί με τον Τσάβι Σίμονς της Αϊντχόφεν.

Το γεγονός αυτό ενθουσίασε τους ανθρώπους της ομάδας και βρήκαν έναν όμορφο τρόπο για να του το ανταποδώσουν, αφού έφτιαξαν video στον προσωπικό λογαριασμό της Ουτρέχτης στο Youtube με τίτλο "A man with a mission" ("Άνδρας σε αποστολή").

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο video, διάρκειας 14 λεπτών και 55 δευτερολέπτων, μιλάει μεταξύ άλλων και ο συμπαίκτης του Βασίλης Μπάρκας, όπου αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για τον Δουβίκα, με τον διεθνή φορ από την πλευρά του να υπογραμμίζει πως η παρουσία του πρώην κίπερ της ΑΕΚ στην Ουτρέχτη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προσαρμογή του στο νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον που βρέθηκε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ