ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Το δίδυμο-"φωτιά" και η δικαίωση του Λίνεν

Το δίδυμο-"φωτιά" και η δικαίωση του Λίνεν
λινεν πανηγυρικο

Το επιθετικό δίδυμο Τζιμπούρ-Χούτος δικαιώνουν τον Λίνεν που δεν επιθυμούσε ενίσχυση στην επίθεση. Επέμβαση ο Τζιμπούρ

Μάλιστα ο Γερμανός τεχνικός είχε προαναγγείλει ότι πλέον προσανατολίζεται σε ένα σχήμα με δύο επιθετικούς από τη στιγμή που πλέον τόσο ο Ράφικ Τζιμπούρ όσο και ο Λάμπρος Χούτος είναι στην διάθεση του. Λίγες μέρες αργότερα και σε ένα παιχνίδι με υψηλό δείκτη δυσκολίας, ο Γερμανός τεχνικός τόλμησε και δικαιώθηκε.
Με ένα δίδυμο-"φωτιά" που αποτελούσαν ο Γαλλοαλγερινός με τον Έλληνα φορ, ο Πανιώνιος έφυγε θριαμβευτής από την έδρα της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος και το κυριότερο, κέρδισε ξανά τη χαμένη του αυτοπεποίθηση μετά από μία δύσκολη περίοδο που ακολούθησε με τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου UEFA και εκείνο το "εφιαλτικό" όπως εξελίχτηκε βράδυ με την Μπορντό.

Τζιμπούρ και Χούτος συνδυάστηκαν άψογα και οι "κυανέρυθροι" έβγαζαν "φωτιές" στις αντεπιθέσεις, δείχνοντας ότι ο Έβαλντ Λίνεν πλέον μπορεί να "ποντάρει" σε ένα πιο επιθετικό σχήμα. Τα τρία γκολ άλλωστε που σημείωσε η ομάδα της Νέας Σμύρνης κόντρα στην ΑΕΚ αποτέλεσαν την καλύτερη απόδειξη. Όμως δεν ήταν μόνο αυτό.

Οι αλλαγές στον αμυντικό τομέα στο ξεκίνημα άφησαν υποσχέσεις. Ο Σεκού Μπερτέ με τον συμπαρτιώτη του από το Μάλι, Φουσενί Ντιαβαρά που έκανε το ντεμπούτο του έκαναν καλή δουλειά.

Παράλληλα όμως στην εποχή χωρίς τον Σπυρόπουλο πλέον, ένας...παλιός έδειξε ότι μπορεί να καλύψει το κενό. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Κουτσόπουλο που είχε εξαιρετική απόδοση και είχε σημαντική συνεισφορά στη μεγάλη νίκη του Πανιωνίου.

Το τρίποντο στο ΟΑΚΑ όπως ήταν φυσιολογικό προκάλεσε κλίμα ευφορίας στο «κυανέρυθρο» στρατόπεδο καθώς η ομάδα έψαχνε για μία τέτοια επιτυχία προκειμένου να τονώσει το ηθικό της ενόψει της συνέχειας. Ο Έβαλντ Λίνεν μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του ενώ και η διοίκηση θα καταβάλει έξτρα πριμ για τη νίκη στο ΟΑΚΑ.

Χούτος: "Νέα αρχή στον Πανιώνιο"


Στο μεταξύ ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ με τα δύο γκολ που πέτυχε, ο Λάμπρος Χούτος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Supersport FM", εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη νίκη επί της ΑΕΚ και τόνισε ότι στους «κυανέρυθρους» κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

"Είμαι χαρούμενος για τη νίκη μας και για την πολύ καλή εμφάνιση που κάναμε. Παίξαμε πολύ έξυπνα. Πιστεύω πως ότι τα γκολ προήρθαν από πολύ καλές ενέργειες. Δεν είμαι ακόμα στο επίπεδο που θα ήθελα. Η ομάδα με βοήθησε πολύ και σιγά σιγά θα έρθω στο επίπεδο που θέλω. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας και αυτό είναι πολύ καλό. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά".



Όσο για τη συνεργασία του με τον Τζιμπούρ, είπε: "Συνεργαζόμαστε πάρα πολύ καλά με τον Ράφικ, όπως και με όλη την ομάδα διότι τα γκολ θα δείτε ότι μπήκαν επειδή βοήθησε τόσο η επιθετική, όσο και η αμυντική γραμμή της ομάδας και αυτό είναι πολύ καλό. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να παίζω με τον Ράφικ. Είναι πολύ καλός παίκτης και πολύ μαχητής. Κάνουμε ένα πολύ καλό δίδυμο". Τέλος για το παρελθόν του και αν έκανε κάποια λάθη, ανέφερε:«Επαθα πολλούς τραυματισμούς και σίγουρα έμεινα πίσω. Δεν θα ήθελα να γυρίσω πίσω. Δεν κοιτάω τα λάθη. Θεωρώ πως με τον Πανιώνιο κάνω μια πάρα πολύ καλή αρχή και είμαι πολύ χαρούμενος γι'αυτό".



Επέμβαση στον Τζιμπούρ



Στα αγωνιστικά ο Ράφικ Τζιμπούρ υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι του και από την Τετάρτη αναμένεται να είναι σε θέση να συμμετέχει στις προπονήσεις με ειδικό νάρθηκα. "Σήμερα το πρωί στην κλινική "Λευκός Σταυρός Αθηνών" πραγματοποιήθηκε από την ιατρική ομάδα του Πανιωνίου (Γ.Ε. Κατσιφαράκης και Β. Ζάχος) ανοικτή ανάταξη και εσωτερική οστεοσύνθεση του κατάγματος του 3ου μετακαρπίου αριστερά, του ποδοσφαιριστή Τζιμπούρ Ραφίκ. Ο ποδοσφαιριστής θα επανέλθει στις προπονήσεις της ομάδας την Τετάρτη 6/2/2008 με ειδικό κηδεμόνα προστασίας", ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν.

Από την Τετάρτη εξάλλου αναμένεται να συμμετέχει στις προπονήσεις και ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς που είχε υποστεί διάστρεμμα και έτσι θα βρίσκεται στην διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη.















TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ