ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ευχαριστημένος από τις μετεγγραφικές κινήσεις που έγιναν την τελευταία εβδομάδα για να καλυφθούν τα κενά των Σπυρόπουλου και Πλετς, εμφανίστηκε ο Έβαλντ Λίνεν

Ευχαριστημένος από τις μετεγγραφικές κινήσεις που έγιναν την τελευταία εβδομάδα για να καλυφθούν τα κενά των Σπυρόπουλου και Πλετς, εμφανίστηκε ο Έβαλντ Λίνεν
Λίνεν

Ευχαριστημένος από τις μετεγγραφικές κινήσεις που έγιναν την τελευταία εβδομάδα για να καλυφθούν τα κενά των Σπυρόπουλου και Πλετς, εμφανίστηκε ο Έβαλντ Λίνεν στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής.

Ο Γερμανός τεχνικός του Πανιώνιου εξέφρασε παράλληλα την εμπιστοσύνη του στους παίκτες που υπάρχουν ήδη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και υποστήριξε ότι δεν ήταν αναγκαία η περαιτέρω ενίσχυση στην επίθεση. Αναφορικά εξάλλου με το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ανέφερε ότι ο Πανιώνιος θα παραταχθεί με στόχο με αποδώσει καλό ποδόσφαιρο.
Μετεγγραφικά

Αρχικά σχετικά τα μετεγγραφικά, ο Έβαλντ Λίνεν, τόνισε:" Δεν είχα πει την περασμένη εβδομάδα ότι δεν ήμουν ευχαριστημένος με τις μετεγγραφές. Είπα ότι δεν ήμουν ικανοποιημένος γιατί δεν είχαν γίνει μετεγγραφές. Ο Ντιαβαρά είναι ένας έμπειρος παίκτης που έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην Γαλλία, παρότι δεν είχε πολλές συμμετοχές τα τελευταία δύο χρόνια. Έχει το επίπεδο για να μας βοηθήσει.

Μπορεί να αντικαταστήσει τον Πλετς. Ο Χετεμάι είναι ένας νεαρός παίκτης, μεγάλο ταλέντο που είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι. Ο Πλασκόνι δεν είναι μεγάλος σε ηλικία και από πέρυσι έχει συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της Λευκορωσίας που διαθέτει καλούς παίκτες.

Πιστεύω ότι θα βρει τον δρόμο του. Τέλος για τη θέση του αριστερού μπακ είχαμε τον Κουτσόπουλο για όταν απουσίαζε ο Σπυρόπουλος. Ο Τζαβέλλας που αποκτήθηκε είναι μεγάλο ταλέντο και τον παρακολουθήσαμε από πέρυσι τόσο στην Εθνική Ελπίδων όσο και την Κέρκυρα. Θα τον αποκτούσαμε έτσι κι αλλιώς, το καλοκαίρι, τον παρακολουθούσαμε".

"Πιστεύουμε στους παίκτες που έχουμε"

Όσο για το γεγονός πως δεν έγινε άλλη κίνηση για την ενίσχυση της επίθεσης πέραν του Χούτου και αν αυτό συνδυάζεται με το γεγονός ότι περιμένει να επιστρέψουν οι Λουρένσο και Ντελούρα, ο Γερμανός προπονητής, απάντησε:"Ο Ντελούρα θα επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί. Ο Λουρένσο είναι επίσης δύσκολο. Γύρισε στην Ελλάδα και ξεκίνησε θεραπεία με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ να αναφέρουν ότι θα είναι σε θέση να προπονείται κανονικά σε 4-6 εβδομάδες.

Όμως δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις για κάτι τέτοιο. Η ομάδα αποφάσισε να μην κινηθεί για άλλο επιθετικό. Έχουμε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ. Θα στηριχτούμε στους παίκτες που έχουμε και δεν αγωνίστηκαν το τελευταίο διάστημα πολύ, όπως είναι ο Καπετάνος που έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει.

Μπορούμε πλέον να αγωνιστούμε με δύο επιθετικούς με βασικούς τους Τζιμπούρ και Χούτο ενώ ακόμη υπάρχουν ο Σιαλμάς, ο Αραβίδης, ο Καπετάνος αλλά ακόμη και ο Γουνδουλάκης. Είμαστε καλυμμένοι νομίζω με τους παίκτες που έχουμε και τους εμπιστευόμαστε".

Όσο για το αν υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθεί κάποιος παίκτης δανεικός, ο Έβαλντ Λίνεν τόνισε:" Δεν είναι 100% σίγουρο. Ίσως ο Κόντι. Είναι μεγάλο ταλέντο και μπορεί να του δώσουμε την ευκαιρία να αγωνιστεί περισσότερο σε άλλη ομάδα".

"Mπορούμε να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο"

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την Κυριακή την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών όταν ρωτήθηκε σχετικά με το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του σε σχέση και με το παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Νέα Σμύρνη, όπου ενώ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, τελικά ηττήθηκε με 3-0, υποστήριξε:" Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου αν και κυριαρχήσαμε το παιχνίδι χάσαμε 0-3. Έτσι έχει συμβεί και σε άλλους αγώνες. Όταν η ομάδα πιστεύει στις δυνατότητες της, ότι μπορεί να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσει αλλά δεν σημειώνει κάποιο τέρμα, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Πέρυσι, ειδικά στον πρώτο γύρο, το βασικό μας μέλημα ήταν η άμυνα και η ομάδα έπαιζε περισσότερο με κόντρα επιθέσεις. Πλέον δεν ισχύει αυτό, μπορούμε να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργούμε φάσεις και γκολ. Η ΑΕΚ διαθέτει πολύ καλή επιθετική γραμμή, ο Μπλάνκο έχει σημειώσει 12 τέρματα στο Πρωτάθλημα της Super League, ο Λυμπερόπουλος είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και καλός στο ψηλό παιχνίδι, αλλά και ο Ριβάλντο ο οποίος είναι πολύ επικίνδυνος στις στημένες φάσεις".


Όσο για το αν θα χρησιμοποιήσει κάποιο από τα νέα πρόσωπα που ήρθαν στην ομάδα στον αγώνα της Κυριακής, δήλωσε :"Το αν θα βασιστώ στους καινούργιους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου είναι κάτι που δεν έχω αποφασίσει ακόμα, θα φανεί στις δύο τελευταίες προπονήσεις".


"Κίνητρο για τον Μάκο"

Τέλος σχολιάζοντας την κλήση του Γρηγόρη Μάκου στην Εθνική ανδρών, ο Έβαλντ Λίνεν σημείωσε:" Έδειξε ήδη από πέρυσι ότι είναι σε καλό επίπεδο, παρότι είναι νέος. Είναι το πρώτο βήμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αγωνιστεί ή θα είναι στην αποστολή για τα τελικά του EURO. Είναι μία ευκαιρία για τον ίδιο, μία ανταμοιβή για ότι έχει κάνει. Ελπίζω να του δώσει το κίνητρο για να γίνει ακόμη καλύτερος".*Στο Χαϊδάρι παραχωρήθηκε ο Γιάννης Κόντι. Οπως ανακοινώθηκε από το σύλλογο των δυτικών προαστείων, ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική Νέων, αποκτήθηκε με τη μορφή του δανεισμού ως το τέλος της περιόδου.




























TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ