ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Πορτογάλος άσος των "κυανέρυθρων" ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας. Δύο νέους ετοιμάζει ο Λίνεν για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Ο Πορτογάλος άσος των "κυανέρυθρων" ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας. Δύο νέους ετοιμάζει ο Λίνεν για τον αγώνα με την ΑΕΚ
λουρενσο

Μία ακόμη...μετεγγραφή στο μέλλον θα έχει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Πανιώνιος καθώς ο Λουίς Λουρένσο που είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στον αχίλλειο τένοντα επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Πορτογάλος άσος των "κυανέρυθρων" ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας και αναμένεται σε ένα μήνα να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, κάτι που σημαίνει ότι θα προλάβει να αγωνιστεί στην φετινή σεζόν.
Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είχε αγωνιστεί ως αλλαγή στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ως αλλαγή και είχε τραυματιστεί.

Σύντομα αναμένεται εξάλλου στην Ελλάδα για να ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και ο άλλος μεγάλος άτυχος της σεζόν, ο Μίχαελ Ντελούρα.

Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία των Νεοσμυρνιωτών για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ συνεχίζεται με μοναδικό πρόβλημα τον Χούτο ο οποίος πάντως αναμένεται την Παρασκευή να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Απών θα είναι και ο τιμωρημένος Μαϊστόροβιτς και ο Έβαλντ Λίνεν ετοιμάζει δύο από τους νεοαποκτηθέντες για την ενδεκάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο Φουσενί Ντιαβαρά αναμένεται να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας με τον Σεκού Μπερτέ ενώ το ντεμπούτο του στο αριστερό άκρο θα κάνει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Γιώργος Τζαβέλλας.






TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ