ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το δείπνο Μαρινάκη στον Βαλβέρδε

Το δείπνο Μαρινάκη στον Βαλβέρδε
ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ

Μετά την προπόνηση και την ομιλία στου Ρέντη, ο Βαλβέρδε δείπνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που έχει μείνει εντυπωσιασμένος από τον Ισπανό

Άφιξη, προπόνηση, ομιλία στους παίκτες και στο τέλος δείπνο με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Β.Μαρινάκη. Ιδού το πρόγραμμα μιας κουραστικής Δευτέρας του Ερνέστο Βαλβέρδε. Της πρώτης του μέρας στην δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό

Το μενού δεν το ... μάθαμε, αλλά είναι σίγουρο ότι στο τραπέζι που έκανε το βράδυ της "φορτωμένης" (και για τους δυο) Δευτέρας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ερνέστο Βαλβέρδε συζήτησαν και για τις επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού. Για τις μεταγραφές, δηλαδή, που θα ολοκληρώσουν το ρόστερ της ομάδας υπό την αιγίδα, πλέον, του Ισπανού προπονητή.

Ο Βαλβέρδε δεν δείχνει να βιάζεται. Ναι μεν ξέρει ότι η ομάδα έχει ανάγκη για δυο-τρεις κινήσεις, πρώτα απ' όλα, όμως, θέλει να σχηματίσει μια πρώτη άποψη για το υλικό που έχει στα χέρια του. Το φιλικό με τη Ρόμα, που γίνεται την Παρασκευή είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ισπανό κόουτς.

Φυσικά, οι άνθρωποι της διοίκησης θα δώσουν στον Βαλβέρδε τη λίστα με τους παίκτες που παρακολουθούν, ή έχουν έρθει σε επαφή, μια λίστα που ενδεχομένως να εμπλουτιστεί από ποδοσφαιριστές οι οποίοι κατά τη δική του γνώμη είναι σε θέση να κάνουν τη δουλειά που ζητάει μέσα στο γήπεδο.

Είχε καημό τον Ολυμπιακό!

Ο Βαλβέρδε έδειξε ότι ήθελε πάρα πολύ να δουλέψει και πάλι στον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση σχημάτισαν οι άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή μαζί του και προσωπικά ο Β.Μαρινάκης.

Είχαν να λένε για το ότι δέχθηκε να επιστρέψει στον Πειραιά με λιγότερα χρήματα απ' όσα έπαιρνε στην πρώτη του θητεία στου Ρέντη, αλλά και την ανυπομονησία του να δει από κοντά την ομάδα, ακόμη και την πρώτη μέρα της άφιξής του στην Ελλάδα.

Ο Βαλβέρδε πήγε κατευθείαν από το ξενοδοχείο στο προπονητήριο, όπου έκανε ξεκάθαρο τον στόχο της κατάκτησης του τίτλου, στην πρώτη του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές. Άλλος στη θέση του, θα περίμενε να υπογράψει πρώτα το συμβόλαιό του και μετά να "πιάσει" δουλειά, ωστόσο, αυτός προτίμησε να αφήσει κατά μέρος τις τυπικότητες και να μπει αμέσως στην ουσία.

Αυτό, άλλωστε, που τον χαρακτηρίζει είναι η επιμονή στην σκληρή δουλειά, κάτι που ζήτησε και μιλώντας προς τους παίκτες της ομάδας.

Με τα μούτρα στη δουλειά

Α πό την στιγμή, που είπε το "ναι" στην πρόταση του Μαρινάκη ήταν αναμενόμενο να λειτουργήσει όπως ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα. Έπεσε με τα "μούτρα στη δουλειά" και είναι προφανές ότι όλοι, πλέον, στην ομάδα είναι υποχρεωμένοι να τον... ακολουθήσουν.

Το βράδυ, έχοντας, πλέον, χαλαρώσει συναντήθηκε και πάλι με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ όπου μαζί με τους συνεργάτες του είχαν μια ακόμη φορά την ευκαιρία να αναλύσουν τα σχέδιά τους για την αναδημιουργία του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ