ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τόπο στα νιάτα

Τόπο στα νιάτα

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιθυμεί την απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα ανανεώσουν τους "ερυθρόλευκους". Το ok του Ισπανού περιμένουν στον Ολυμπιακό για να προχωρήσουν την υπόθεση Μρτζα.Γαλλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για Βανκέρ.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μεταγραφές και η διοίκηση περιμένει τις υποδείξεις του νέου προπονητή, Ερνέστο Βαλβέρδε για να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν ενδιαφέρεται για μεταγραφές εντυπωσιασμού, ζητάει μεταγραφές ουσίας. Νέους ποδοσφαιριστές που θα δουλέψει μαζί τους και οι οποίοι θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό τα επόμενα χρόνια.

Με αυτά τα δεδομένα ποδοσφαιριστές τύπου Μάρκος Σένα, οι οποίοι έχουν προ πολλού γιορτάσει τα 30ά τους γενέθλια, κρίνονται απαγορευτικές. Ο πολιτογραφημένος Ισπανός είναι αξιόλογος ποδοσφαιριστής, αλλά είναι ήδη 34 χρονών.

Με ok του Βαλβέρδε έρχεται ο Μρτζα
Ο Σέρβος επιθετικός Ντράγκαν Μρτζα ταιριάζει ιδανικά σε αυτό το προφίλ. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είχε εντοπίσει εδώ και λίγο καιρό τον άσο της Βοϊβοντίνα, είχε πάρει την έγκριση των διοικούντων και βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον σύλλογο και τον εκπρόσωπο του παίκτη.

Το μοναδικό που απομένει είναι να δοθεί το πράσινο φως από τον Βαλβέρδε, προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή του Μρτζα.

Να τονιστεί, ότι ο παίκτης έχει αγωνιστεί επίσης σε Ερυθρό Αστέρα, Γεντίνστβο (δανεικός), Λιρς, Ζούλτε Βάρεγκεμ (δανεικός), Χίμκι, ενώ είναι οκτώ φορές διεθνής με την Εθνική Σερβίας κάτω των 21 (με τρία γκολ) και έξι φορές με την ανδρών (με δυο γκολ).

Ένας "κατακτητής" για τον Ολυμπιακό
Γαλλική αθλητική ιστοσελίδα που ασχολείται με τα σπορ στη Ναντ αναφέρει ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το δανεισμό του Γουίλιαμ Βανκέρ από τα "καναρίνια".

Ο 21χρονος διεθνής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας κάτω των 21 ετών επιθυμεί να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Το δημοσίευμα αναφέρει και το όνομα του προέδρου του Ολυμπιακού, Ευάγγελου Μαρινάκη.

"Μυστήριο" σχετικά με την άφιξη Βαλβέρδε
Ο 46χρονος τεχνικός δεν επιθυμεί αποθεωτική υποδοχή στο αεροδρόμιο "Ελ.Βενιζέλος" από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Για αυτό δεν έχει διαρρεύσει η ώρα άφιξης του στην Ελλάδα τη Δευτέρα (9/8), ενώ δεν έχει οριστικοποιηθεί ούτε και η ώρα που θα γίνει η παρουσίαση του από τον Μαρινάκη την ερχόμενη Τρίτη (10/8).

Τα εισιτήρια με Ρόμα
Την Τρίτη θα ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων για το φιλικό ματς με τη Ρόμα την ερχόμενη Παρασκευή (13/8, 21.45) στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Η κίνηση θα είναι αυξημένη λόγω της παρουσίας του Βαλβέρδε. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15€, 25€, 35€ και 45€.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ