ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την σκυτάλη ο "Τζίγγερ"

Την σκυτάλη ο "Τζίγγερ"
Βαρδινογιάννης, Τζίγγερ

Εκτακτη συνέντευξη Τύπου στις 12:00 δίνει ο Τζίγγερ για να καλύψει όλα τα θέματα της επικαιρότητας

Για θέματα της επικαιρότητας όπως την Π.Ε.Κ., τα όσα καταλογίζονται από παράγοντες άλλων ομάδων για τα όσα διαδραματίζονται στην Σούπερ Λίγκα, την εικόνα της ομάδας, την διαφαινόμενη "ρήξη" με τους οργανωμένους οπαδούς αλλά και άλλα πολλά θέματα θα μιλήσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ.
" Αύριο Τρίτη 5 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00, ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις της Παιανίας" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σκόραρε, αποκλείστηκε και έρχεται ο Μανούτσο



Ο Μανούτσο Γκονσάλβες το τελευταίο μετεγραφικό απόκτημα των "πράσινων" την περίοδο του Ιανουαρίου έρχεται στην Ελλάδα. Ο επιθετικός της Ανγκόλα πέτυχε ένα γκολ για χάι-λάιτ ισοφαρίζοντας προσωρινά την αναμέτρηση με την Αίγυπτο.

Ο 24χρονος φορ των "πράσινων" πέτυχε μια βολίδα έξω από την περιοχή αλλά δεν ήταν αρκετή για να προκριθεί η ομάδα του η οποία δεν συνεχίζει στο Κόπα Αφρικα. Ετσι ο Μανούτσο αναμένεται στην χώρα μας μέχρι την Δευτέρα προκειμένου να ενσωματωθεί με την νέα του ομάδα.

Ποστίγκα: "Σημαντικό να έλθω σε μία ομάδα που διεκδικεί τίτλους"



Το "Παναθηναϊκό Τριφύλλι" κυκλοφορεί στις 5 Φεβρουαρίου, με αρκετά δώρα (ένα καταπράσινο συλλεκτικό φούτερ για τα 100 χρόνια και μια 3D κάρτα που ταξιδεύει τους οπαδούς της ομάδας "από τη Λεωφόρο στο Βοτανικό") ενώ φιλοξενεί την πρώτη συνέντευξη του Ελντερ Ποστίγκα στον γραπτό Τύπο.

" Πάντα μου άρεσαν οι προκλήσεις, δεν ήθελα να μείνω όλη μου τη ζωή στην Πόρτο και να μην έχω τολμήσει ποτέ να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου και αλλού. Στο κάτω κάτω δεν είναι απίθανο να μου δοθεί κι άλλη ευκαιρία στο μέλλον. Ισως μακάρι και με τον Παναθηναϊκό" δηλώνει ο Πορτογάλος άσος του "τριφυλλιού" στην πρώτη μεγάλη του συνέντευξη με την "πράσινη" φανέλα.|

" Είχα πολλές προτάσεις, από την Ισπανία, τη Γερμανία, την Αγγλία. Θεώρησα όμως σημαντικό να έλθω σε μία ομάδα που διεκδικεί τίτλους. Δεν ήθελα να επαναλαβώ το σφάλμα της Τότεναμ. Το πρώτο που ρώτησα ήταν αν έχω το δικαίωμα να παίξω στους αγώνες του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Μου είπαν πως μπορώ. Σε δύο μέρες το είχα αποφασίσει" υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Γιώργος Βαρδινογιάννης: "Ο Παναθηναϊκος θέλει αγάπη όχι λεφτά"


Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης τράβηξε και πάλι τα φλας επάνω του στην κοπή της πίτας του "Med Green Club", του συλλόγου ιατρών φίλων του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας, σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται λεφτά αλλά αγάπη.

" Παρόλο που δεν είχα πρόθεση να μιλήσω, γιατί αυτές τις μέρες μιλάνε πολλοί, εύχομαι αγάπη στις Παναθηναϊκές καρδιές. Πράγματι συγκινούμαι με την κίνηση των γιατρών φίλων του Παναθηναϊκού και θυμάμαι ότι πριν από 28 χρόνια ως απλός φίλαθλος του Παναθηναϊκού διέθεσα ότι καλύτερο είχα από μεράκι και από αγάπη για αυτό το σύλλογο. Με την παρουσία μου στον Παναθηναϊκό προσπάθησα να κερδίσω μόνο το χειροκρότημα.

Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται λεφτά. Χρειάζεται μόνο αγάπη. Ουδέποτε με ενδιέφερε ποια ήταν η θέση της εξέδρας. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο είναι και η ξιφασκία και το πινγκ πονγκ. Τα οποία κάποιοι, κάποια στιγμή πρέπει να ξαναθυμηθούν. Αυτό δεν ήταν σπόντα προς κάποιους που βρίσκονται εδώ και μπορεί να παρεξηγηθούν. Δεν είναι αιχμή προς κανέναν. Είμαστε Παναθηναϊκοί σε όλα και στο τάβλι ακόμα. Κι αν ποτέ διεξαχθεί ανάλογο πρωτάθλημα θα πάρω μέρος και εγώ

", είπε ο "καπετάνιος", υποστήριξε ο "Καπετάνιος" που βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα για την μεγάλη του προσφορά στο "τριφύλλι".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Γιαννακόπουλος, σε δηλώσεις του υποστήριξε και πάλι ότι έχει δώσει όλη την ζωή για τον σύλλογο, εμφανώς συγκινημένος:

" Φίλοι του Παναθηναϊκού αισθάνομαι βαθιά υποχρέωση και συγκίνηση που είμαι εδώ. Θέλω πάνω από όλα να ευχαριστήσω σύλλογο για όσα έχει προσφέρει και θέλω να πω πως έχω δώσει όλη μου τη ζωή για τον Παναθηναϊκό. Κάνω ό,τι μπορώ για να είναι ο σύλλογος πρώτος. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό μας ό,τι καλύτερο και επισημαίνω ότι είναι ο ιστορικότερος σύλλογος της χώρας. Εύχομαι σε όλους υγεία" τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Το παρών στην εκδήλωση εκτός από τους γιατρούς με τις οικογένειές του, τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργου Βαρδινογιάννη, τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Μήτσου και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Γιαννακόπουλο έδωσαν και άλλα μέλη της ΠΑΕ (κ. Αθανασόπουλος, κ. Ζαβραδινός) και οι παλαίμαχοι άσοι Πανάκης, Αντωνιάδης, Βαζέχα ενώ τίμησε με την παρουσία του και ο αντιδήμαρχος Χρόνης Ακριτίδης, ο οποίος έδωσε ένα "στίγμα" για τις εξελίξεις στο γηπεδικό.

" Η διαδικασία έχει τελειώσει. Την Παρασκευή ολοκληρώθηκαν οι υπογραφές και οι συμβάσεις και από τις δύο πλευρές. Απομένει η απόφαση του Δ.Σ που μάλλον θα γίνει τη Δευτέρα. Από ‘κει και πέρα αρχίζουμε τις δουλειές για να πάρει ο Παναθηναϊκός το δικό του γήπεδο", υποστήριξε ο αντιδήμαρχος Αθηναίων στέλνωντας εκ νέου θετικά μηνύματα στο θέμα αυτό.

Ιβανσιτς: "Θέλω να μείνω... "


Για την πιθανή ανανέωση του με το "τριφύλλι", την αντίδρασή των "πράσινων" στον αγωνιστικό χώρο μετά τις ήττες των Ολυμπιακού και ΑΕΚ, τους οπαδούς του συλλόγου αλλά και την επέτειο του Παναθηναϊκού, μίλησε ο Αντρέας Ιβανσιτς, μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

- Γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να σε κρατήσει και μετά το καλοκαίρι, αγοράζοντάς σε από τη Σάλτσμπουργκ. Τι γνωρίζεις για το θέμα;

" Γνωρίζω ότι οι δύο ομάδες μιλάνε και βρίσκονται σε επαφή. Αυτό είναι πολύ καλό για εμένα και ελπίζω να βρουν τη λύση. Πιστεύω ότι τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει".



-Ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη σου επιλογή;

"Πάντα λέω ότι είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό, η οικογένειά μου είναι χαρούμενη στην Ελλάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Εχω πει ότι θέλω να μείνω και είναι καλό που ο σύλλογος συζητάει με τη Σάλτσμπουργκ".

- Καταφέρατε με τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης να κάνετε το καλύτερο δώρο στο «τριφύλλι» για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων;

" Πολύ καλό παιχνίδι για την ιστορία. Γνωρίζαμε ότι σήμερα ήταν ημέρα γενεθλίων για την ομάδα και στο τέλος κατέληξε φανταστικά για εμάς. Κερδίσαμε 2-0 ύστερα από ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν τα πράγματα εύκολα για εμάς, αφού ο Αστέρας πιστεύω ότι έπαιξε πολύ καλά. Εν τέλει το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Κανείς δεν περίμενε ότι η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός θα χάσουν, αλλά για εμάς αυτό ήταν θαυμάσιο. Οπότε η μέρα ήταν καταπληκτική".

- Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια με τον Αστέρα δεν κάνατε τόσες πολλές ευκαιρίες. Που νομίζεις ότι οφείλετε αυτό;

" Δεν νομίζω ότι οφείλεται αποκλειστικά στη δική μας απόδοση, αλλά και σε αυτή του Αστέρα. Σίγουρα δεν παίξαμε πολύ καλά, εκτός από τα τελευταία 10 με 15 λεπτά. Σε αυτό το διάστημα κρατήσαμε την μπάλα, κάναμε κάποιες καλές ενέργειες.

Έτσι έπρεπε να παίξουμε σε όλο το παιχνίδι, αλλά όπως είπα ο Αστέρας έπαιξε πολύ καλά. Δεν ήταν εύκολο για εμάς, αφού έκλεισαν πολύ καλά τους χώρους στη μεσαία γραμμή και δεν προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις από τα άκρα, αλλά από το κέντρο, κάτι που ήταν αδύνατο. Στο τέλος όμως κερδίσαμε και αυτό είναι το σημαντικό

".

- Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο πως σου φάνηκε;
" Πιστεύω ότι ήταν καλύτερα από κάθε άλλη φορά φέτος. Είναι θαυμάσιο για εμάς. Το επόμενο παιχνίδι είναι επίσης στην έδρα μας και είναι καλό για εμάς. Πιστεύω ότι εξαρτάται και από το πώς παίζουμε. Οι φίλαθλοι βλέπουν ότι παίζουμε καλά, παλεύουμε σκληρά και κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Το βλέπουν, το νιώθουν, όπως το νιώθουμε και εμείς. Είναι καταπληκτικό να παίζεις στο γήπεδο σου και να έχεις αυτή τη στήριξη από τους οπαδούς σου. Και έτσι πρέπει να είναι πάντα".

- Αρκετοί παίκτες θα λείψετε τις επόμενες μέρες λόγω των υποχρεώσεων σας με τις εθνικές ομάδες και θα επιστρέψετε την Πέμπτη, τη στιγμή που το ματς με τη Βέροια είναι το Σάββατο. Θα επηρεάσει την ομάδα η απουσία σας για τόσες μέρες;
" Αυτή είναι η δουλειά μας. Σίγουρα δεν είναι καλό που το παιχνίδι με τη Βέροια είναι το Σάββατο. Ωστόσο έτσι είναι τα πράγματα και δεν μπορούμε να τ’ αλλάξουμε. Την Τετάρτη παίζουμε με τη Γερμανία. Είναι ένα φιλικό, αλλά σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είναι ένας μεγάλος αντίπαλος και είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό φιλικό παιχνίδι. Θέλω να παίξω καλά φυσικά, αλλά και ταυτόχρονα να είμαι έτοιμος για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού το Σάββατο. Δεν πιστεύω ότι θα είναι πρόβλημα για εμάς, αφού πλέον είναι φυσιολογικό να παίζεις δύο παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα".

- Όταν πήγατε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, ξέρατε ότι η ΑΕΚ έχανε 2-0 και ο Ολυμπιακός είχε ήδη χάσει. Πως σας επηρέασε; Σας δημιούργησε άγχος;

" Ηταν ένα έξτρα κίνητρο για εμάς, αλλά αν και ξέραμε τα αποτελέσματα συγκεντρωθήκαμε στο δικό μας παιχνίδι. Δεν νιώσαμε άγχος σε καμία περίπτωση, αλλά ένα έξτρα σπρώξιμο. Αλλά, όπως είπα, είναι πάντα δύσκολο να έχει καθαρό το μυαλό σου μετά από αυτό. Τρελαίνεσαι γιατί λες “είναι μία μεγάλη ευκαιρία και τι θα γίνει αν δεν κερδίσουμε” . Ωστόσο εμείς μείναμε ψύχραιμοι και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα".

- Στην Τούμπα ήσουν ο καλύτερος παίκτης. Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε τον καλύτερο Ίβανσιτς. Γιατί συμβαίνει αυτό;

" Είναι λογικό να έχεις καλά και κακά παιχνίδια. Τον τελευταίο καιρό η απόδοσή μου είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Είναι σημαντικό για ένα παίκτη να έχει συνέπεια, να διατηρείται σε ένα καλό επίπεδο, αλλά δεν είναι εύκολο. Τώρα έχω βρει έναν καλό ρυθμό και είναι για μένα έξτρα κίνητρο να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Πλέον είμαστε πρώτοι και έχουμε τη δυνατότητα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και όλοι οι παίκτες θα κάνουν τώρα τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας και ελπίζω να μείνουμε για αρκετό καιρό στην κορυφή".

Μίκαελ Νίλσον: "Να είμαστε πρώτοι στο τέλος του πρωταθλήματος"


Ο Σουηδός αμυντικός των "πράσινων" μπορεί να μην είχε καλή απόδοση στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο είχε "όρεξη" για δηλώσεις μετά το ματς με τους "κίτρινους", σχολιάζοντας την κατάληψη της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος, τα συνεχή ματς κξαι την επέτειο του συλλόγου.

" Επαιξαν καλή άμυνα, δούλεψαν πολύ σκληρά, αλλά επίσης έμεναν κάτω στον αγωνιστικό χώρο αρκετή ώρα και έκαναν πολλά παράπονα στον διαιτητή. Ηταν δύσκολο. Είναι σημαντικό ότι είμαστε στην πρώτη θέση, αλλά όπως είχα πει και όταν ήμασταν τρίτοι, το πιο σημαντικό είναι να είμαστε πρώτοι στο τέλος του πρωταθλήματος. Είναι ωραίο να βρισκόμαστε στην κορυφή, αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα.

Δεν ξέρω κατά πόσο μας επηρέασαν τα άλλα αποτελέσματα, αφού ούτως ή άλλως θέλαμε τη νίκη σε αυτό το εντός έδρας παιχνίδι. Αλλά ίσως μας βοήθησε λίγο το γεγονός ότι στο ημίχρονο μάθαμε ότι η ΑΕΚ έχανε με 2-0. Τελικά κερδίσαμε και ίσως να έπαιξε και αυτό το ρόλο του".

- Σε αντίθεση με το ματς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, με τον Αστέρα Τρίπολης δεν παίξατε τόσο καλά. Τι έφταιξε;

" Η φιλοσοφία του Αστέρα είναι να αμύνεται πολύ, να καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου και να παίζει με αντεπιθέσεις. Αυτό έκαναν και τώρα και το έκαναν καλά. Είναι δύσκολο απέναντι σε τέτοιες ομάδες να παίξεις καλά".

- Για τα συνεχή παιχνίδια και το ματς του Σαββάτου με την Βέροια;
" Θα ήταν καλύτερα να παίζαμε Κυριακή, αλλά έχουμε παιχνίδι και την άλλη εβδομάδα. Είναι δύσκολο να είναι όλα τέλεια. Υπάρχουν πολλά ματς μέσα στη σεζόν και το έχουμε συνηθίσει πλέον".

- Για το παιχνίδι με την Ρέιντζερς;
" Είναι μία καλή ομάδα, που δουλεύει πολύ σκληρά. Τους είδα κυρίως στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να τους κερδίσουμε. Αν παίξουμε όπως μπορούμε είμαι αισιόδοξος ότι θα περάσουμε".

- Οι παίκτες που πήρε ο Παναθηναϊκός θα βοηθήσουν στην συνέχεια;

" Δεν έχουν αλλάξει πολλά. Κάθε μεταγραφική περίοδο αλλάζεις κάποιους παίκτες, αλλά δεν ήταν πολλές. Οι παίκτες που ήρθαν είναι καλοί και πιστεύω θα μας βοηθήσουν".

- Για την επέτειο των 100 χρόνων η νίκη ήταν σημαντική;
" Μιλήσαμε για αυτό λίγο πριν το παιχνίδι. Σίγουρα ήταν μία ξεχωριστή ημέρα για την ομάδα και για εμάς, αλλά πολύ περισσότερο για τους φιλάθλους. Δεν θες να χάσεις μία μέρα όπως αυτή. Θες πάρα πολύ να κερδίσεις. Τελικά τα καταφέραμε μία χαρά αφού την ημέρα των γενεθλίων κερδίσαμε και περάσαμε στην πρώτη θέση".

Μάτος: "Οι οπαδοί μας να είναι στο πλάι μας"



Για την βαθμολογική θέση των "πράσινων", την ατμόσφαιρα στην "Λεωφόρο" αλλά και το αν νιώθει καθόλου κουρασμένος μίλησε ο Βραζιλιάνος χαφ των "πράσινων", Μαρσέλο Μάτος, έξω από τα αποδυτήρια.

- Πολύ σημαντική νίκη η σημερινή για τον Παναθηναϊκό…

" Ήταν πολύ σημαντικό ματς για εμάς και πολύ δύσκολο για εμάς να το κερδίσουμε. Όμως συνεχίζουμε να νικάμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό σε κάθε παιχνίδι. Και εγώ και όλα τα παιδιά είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος".

-Τι πιστεύεις ότι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να παραμείνει στην κορυφή καις τα επόμενα παιχνίδια;

" Απλώς πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Κάθε ματς έχει τις δυσκολίες του και ειδικά όταν ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και κλείνονται στην άμυνά τους, χρειάζεται να δουλεύουμε πολύ και να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, ώστε να μην έχουμε πρόβλημα".

-Πώς σου φάνηκε η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, στα 100ά γενέθλια του Παναθηναϊκού;

" Πάρα πολύ όμορφη. Ελπίζω μέχρι το τέλος της σεζόν να είναι η ίδια. Οι οπαδοί μας να είναι στο πλάι μας".

-Μέσα στον Φεβρουάριο, θα δώσετε αρκετά παιχνίδια, καθώς θα παίξετε και στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, εναντίον της Ρέιντζερς. Θα σας επηρεάσει αυτό από άποψη κούρασης;

" Είναι ένα ματς ευρωπαϊκό, με αντίπαλο σκωτσέζικη ομάδα, που παίζει πολύ δυναμικά. Είναι δύσκολη αναμέτρηση, αλλά θα πρέπει να φέρουμε ένα αποτέλεσμα, που θα μας δίνει πλεονέκτημα στο δεύτερο παιχνίδι, εδώ στην Αθήνα".

-Εσύ πως αισθάνεσαι; Έχασες κάποια παιχνίδι. Αντέχεις στην κούραση;

" Εντάξει, είμαι λίγο κουρασμένος, αλλά πάντα προσπαθώ να πηγαίνω δυνατά στη μπάλα και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθάω τον Παναθηναϊκό".

Απουσίες και μυαλό σε Βέροια


Απόλυτη ικανοποίηση κυρίως για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης που ήρθε σε συνδιασμό με τα δύο στραβοπατήματα των δύο αντιπάλων για τον τίτλο, υπάρχει στην Παιανία. Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη με 11 απουσίες για τον Ζοσέ Πεσέιρο που θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του από την Παρασκευή, μία μέρα πριν το ματς με την Βέροια.

Οι "πράσινοι" έχουν στρέψει το μυαλό τους στην αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας με την "Βασίλισσα του Βορρά" (09/02/08, 19:00), αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός που ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του δεν είχε στα σχέδιά του, τους διεθνείς οι οποίοι αναχώρησαν για τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες, με αποτέλεσμα η σημερινή προπόνηση στην Παιανία να μοιάζει "έρημη".

Ο Ζοσέ Πεσέιρο αναγκάστηκε να κάνει το πρόγραμμα χωρίς τους διεθνείς Γιώργο Καραγκούνη, Γιάννη Γκούμα, Λουκά Βύντρα, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Αλέξανδρο Τζιόλη, Νίκο Σπυρόπουλο, Ελίνι Δημούτσο, Σωτήρη Νίνη, Μίκαελ Νίλσον και Αντρέας Ίβανσιτς

Όσοι από τους "πράσινους" αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Αστέρα έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" ξεκίνησαν με ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ ολοκλήρωσαν τη προπόνηση με παιχνίδι σε μικρούς χώρους, ασκήσεις ανάπτυξης και αποθεραπεία. Ο Σωτήρης Λεοντίου ακολούθησε θεραπεία.



















































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ