STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός-Αστ. Τρίπολης 2-0

Παναθηναϊκός-Αστ. Τρίπολης 2-0
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ

Στον δεύτερο αιώνα ζωής του Παναθηναϊκού, οι Ν' Ντόι και Σαλπιγγίδης έδωσαν πανηγυρικό κλίμα στα σημερινά γενέθλια των "πράσινων"

Η "χρυσή" αλλαγή του Πορτογάλου τεχνικού, Ντάμε Ν" Ντόι με κεφαλιά (τέσσερα λεπτά μετά την εισοδό του) στο 76' και ο πρώτος σκόρερ των "πράσινων", Δημήτρης Σαλπιγγίδης "λύτρωσαν" τους γηπεδούχους που μετά από ένα μέτριο ματς και πάλι, πήραν την 7η εντός έδρας νίκη τους επί μια σπουδαίας ομάδας.
Ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να μην κέρδισε κάτι εκτός Τρίπολης ωστόσο έδειξε πολύ καλά στοιχεία ενώ ολοκλήρωσε με δέκα το ματς μετά την αποβολή του Καρνόσο στο 83' και παρά την συμπαράσταση των 800 οπαδών τους, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι ουσιαστικό από την "Λεωφόρο".

Οι συνθέσεις των ομάδων


Διαιτητής: Κύρκος Δ. (Ηπείρου)
Βοηθοί διαιτητή: Γενναίος Χ. (Αθηνών), Βασιλειάδης Λ. (Θεσ/κης)
Τέταρτος διαιτητής:
Ντάτης Ν. (Χίου)
Κίτρινες: Γκούμας, Σαριέγκι, Νίλσον, Βύντρα / Ζαν Κάρλος, Καρντόσο (2), Φυτανίδης, Μασάντο
Κόκκινη: Καρντόσο

Παναθηναϊκός (Ζοσέ Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Νίλσον, Σαριέγκι, Γκούμας, Τζιόλης, Γκονζάλες (46' Μάτος),Ιβανσιτς, Καραγκούνης, Πόστιγκα (72' Ν' Ντόι), Σαλπιγγίδης (90' Παπαδόπουλος).

Αστέρας Τρίπολης (Πάουλο Κάμπος): Αμπάρης, Μασάντο, Ψωμάς, Καρντόσο, Παβόνι (77' Ιωάννου), Ζαν Κάρλος, Ζαϊρί (64' Μαρτίνς),Λαζαρίδης, Φιλομένο, Φυτανίδης, Λαδάκης (83' Ζουντί).

Με μια ματιά


Με δύο αλλαγές σε συνάρτιση από το ματς της Τούμπας παρέταξε την ομάδα του ο Ζοσέ Πεσέιρο. Γκονζάλες και Ποστίγκαπήραν την θέση των Μάτος και Ν' Ντόι στο γνώριμο 4-4-2.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πάουλο Κάμπος προτίμησε το σύστημα 3-5-2 με τους Φυτανίδη, Ζαν Κάρλος, Μασάντο, Καρντόσο,Ζαϊρι στην μεσαία γραμμή και τους Φιλόμενο, Παβόνι στην γραμμή κρούσης.Οι φιλοξενούμενοι παρασυρόμενοι από τον ενθουσιασμό των 800 οπαδών τους που συνεχώς φώναζαν υπέρ του Αστέρα, έκαναντην πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 2' όταν μετά το φάουλ του Ζαν Κάρλος η κεφαλιά του Μασάντο, πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν άμεσα από την φάση των αντιπάλων τους και άρχισαν την πίεση στα καρέ των "κίτρινων",αλλά τα σουτ των Ιβανσιτς (κόντρα και κόρνερ) στο 5' και Καραγκούνη (μόλις άουτ) στο 8', δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.Μετά τα μαντάτα... από την Θεσσαλονίκη οι "πράσινοι" οπαδοί πανηγύρισαν και τα δύο γκολ του Πανιωνίου, ζητώντας επίμονα ένα γκολ από τους παίκτες του Πεσέιρο για να "ζεσταθεί" ακόμα περισσότερο η γιορτινή ατμόσφαιρα στηΛεωφόρο.

Σ' ένα παιχνίδι με τις δύο ομάδες σε ένα ξέφρενο ρυθμό αλλά και δυνατές μονομαχίες (ήδη 5 κίτρινες στα 26' λεπτά)ο Παναθηναϊκός είχε την εδαφική υπεροχή και οι Τριπολιτσιώτες αναζητούσαν στον αιφνιδιασμό ένα γκολ.Ποστίγκα (14') και Σαριέγκι (20') δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Αμπάρη με ισάριθμες κεφαλιές στις μοναδικές στιγμέςπου οι υψηλόσωμοι αμυντικοί του Αστέρα δεν απομάκρυναν πρώτοι.

Στο δίλεπτο, 25'-27', η κάθε ομάδα είχε και μια απειλιτική προσπάθεια αλλά τόσο η κεφαλιά του Φιλομένο όσο και η αντίστοιχη του Γκούμα δεν ανησύχησαν τους γκολκίπερ, εκατέρωθεν, σε ένα ημίωρο αρκετά "γεμάτο". Στο 36'και πάλι από εναέρια προσπάθεια, ο Σαριέγκι εκμεταλλεύθηκε την καθυστερημένη έξοδο του Αμπάρη, στο κόρνερτου Ιβανσιτς αλλά η κεφαλιά του πέρασε μόλις άουτ, στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους, αφού στα τελευταίαδέκα λεπτά ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το στείρο 0-0.

Στην επανάληψη ο Ζοσέ Πεσέιρο αντικατέστησε τον Εκι Γκονζάλες με τον Μαρσέλο Μάτος θέλοντας να δώσει περισσότερη ώθηση από την μεσαία του γραμμή, με τον Βραζιλιάνο μέσο των "πράσινων" πριν περάσει στον αγωνιστικό χώρο ναχαιρετάει τον συμπατριώτη του και τεχνικο του Αστέρα, Πάουλο Κάμπος.Σε ανάλογη φάση με τα πρώτα λεπτά του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι επισκέφθηκαν πρώτοι τα αντίπαλα καρέ και μετά τηνσέντρα του Φιλομένο, ο Ζαν Κάρλος με κεφαλιά απείλησε αλλά την κακή εκτίμηση του Γκαλίνοβιτς απομάκρυνε ο Σαριέγκι.

Λίγα λεπτά μετά την εντολή του Πεσέιρο να σηκωθούν για "ζέσταμα" οι Παπαδόπουλος, Σέριτς και Ν' Ντόι, οι παίκτες του Αστέρα έχασαν την μεγάλη ευκαιρία να "παγώσουν" την "Λεωφόρο". Ο Σαριέγκι μετά από ένα γύρισμα, έστρωσε την μπάλα στον Παβόνι, ο οποίος καθυστέρησε πήγε πλάγια και τελικά σούταρε μόλις άουτ.

Η ευκαιρία αυτή σε συνάρτηση με το 3ο γκολ του Πανιωνίου, "ξύπνησε" παίκτες και κόσμο... δίνοντας τους το έναυσμαστους φίλους του Παναθηναϊκού να ξεσηκωθούν και να σπρώξουν με την ιαχή τους, τους παίκτες του Πεσέιρο.Η πίεση των γηπεδούχων με λανθασμένη ωστόσο τακτική επίθεσης άφηνε κενά στην άμυνα και στο 62' μετά τον ωραίοσυνδιασμό των Φιλόμενο με τον Ζαν Κάρλος, ο τελευταίος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή προσπάθησε νααιφνιδιάσει τον Γκαλίνοβιτς αλλά δεν τα κατάφερε βλέποντας την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μάτος με ένα φάουλ "κεραυνό" λίγο έλειψε να νικήσει τον Αμπάρη που είδε την μπάλα να περνάειμόλις άουτ.

Το άναρχο παιχνίδι των "πράσινων" σε συνδιασμό με την πολύ καλή λειτουργία της μεσαίας και αμυντικής γραμμής τωνπαικτών του Αστέρα, ανέβαζε στα τελευταία λεπτά την αγωνία των οπαδών του "τριφυλλιού" που ζητούσαν την νίκη τηντην ίδια ώρα που οι 800 οπαδοί του Αστέρα χόρευαν και τραγουδούσαν υπέρ της ομάδας τους.

Ο Πεσέιρο στο 72' αποφάσισε να "ρίξει" στο ματς τον Ντάμε Ν' Ντόι, ο οποίος θέλοντας να τον ευχαριστήσει τον δικαίωσε τέσσερα λεπτά αργότερα.

Μετά από μια σέντρα του Καραγκούνη, ο υψηλόσωμος επιθετικός του Παναθηναϊκού με δυνατή γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Αμπάρηκαι ξεσήκωσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ανοίγοντας το σκορ.Το γκολ αυτό άλλαξε την εικόνα του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν εκνευρισμό στο παιχνίδι τους μεσυνέπεια ο Καρντόσο μετά από διπλό μαρκάρισμα σε Σαλπιγγίδη και Ν' Ντόι να αντικρύσει την δεύτερη κίτρινη και συνεπώς την κόκκινη κάρτα του κ. Κύρκου.

Η αριθμητική υπεροχή του Παναθηναϊκού είχε δυσκολέψει πολύ το έργο του Αστέρα, που ουσιαστικά παραδόθηκε στο 88',όταν μετά την σέντρα Μάτος και την λάθος απομάκρυνση των αντιπάλων αμυντικών, ο Σαλπιγγίδης με το γόνατο από κοντάπραγματοποίησε το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς και πάλι, ολοκληρώνοντας την νίκη.... κορυφής για τους "πράσινους".

Συνέντευξη Τύπου
Πάουλο Κάμπος

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους οπαδούς και των δυο ομάδων για την υπέροχη παρουσία τους στο γήπεδο. Ήταν ένα ενδιαφέρον και σκληρό παιχνίδι για τις δυο ομάδες. Πριν το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας στις 2-3 ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός έχει εξαιρετικούς παίκτες, όμως δείξαμε ότι ο Αστέρας δεν φοβάται τους μεγάλους συλλόγους. Δεν είχαμε τύχη και μετά την αποβολή του Καρντόσο ο Παναθηναϊκός βρήκε χώρους να κινείται με μεγαλύτερη ευκολία, όμως παρόλα αυτά δεν φοβηθήκαμε.

Υπήρχε σεβασμός τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τον Αστέρα, όμως ο τεχνικός των γηπεδούχων έχασε τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν από την αρχή, είναι όμως νέος και θα μάθει. Στο τέλος πήγα να τον ρωτήσω γιατί το έκανε αυτό, πρώτη φορά είδα προπονητή να φεύγει από τον πάγκο του για να τσακωθεί. Είναι νέος και θα μάθει από τα λάθη του. Καταλαβαίνω ότι ήταν σε πίεση, επειδή οι οπαδοί ήθελαν να νικήσει η ομάδα και ο Παναθηναϊκός ήταν στην 3η θέση.

Ο Άστέρας έπαιξε καλά, μερικές φορές οι παίκτες ήταν νευρικοί είτε από την πίεση της εξέδρας, είτε από αποφάσεις του διαιτητή, όμως δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και δικαιούμαστε να βρισκόμαστε στην 4η θέση.

Ήταν αστείο και περίεργο αυτό που έγινε με τον Πεσέιρο. Στην Τρίπολη έγινε ακριβώς το αντίθετο, δεν συνέβη κάτι μεταξύ μας, του είχαμε φερθεί πολύ καλά και δεν μπορώ να καταλάβω την σημερινή του συμπεριφορά, είναι όμως νέος και θα μάθει. Στο τέλος του αγώνα του έδωσα συγχαρητήρια και του είπα πως αν είχα εγώ αυτούς τους παίκτες θα κατακτούσα το Πρωτάθλημα Ευρώπης!".

Ζοσέ Πεσέϊρο
"Είναι καλή και δίκαιη νίκη. Πολύ δύσκολη γιατί αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα με προσανατολισμό. Έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα και το έδειξε δημιουργώντας προβλήματα. Υπήρχε μια ευκαιρία του Αστέρα πριν σημειώσουμε το πρώτο γκολ, αξίζαμε όμως να έχουμε την τύχη με το μέρος μας γιατί πιέσαμε, ψάξαμε περισσότερο το γκολ και στο τέλος σημειώσαμε δυο.

Πήγα μια φορά στον πάγκο του Αστέρα. Αναγνωρίζουμε την αξία της ομάδας, τόσο για τους παίκτες όσο και για τον προπονητή, όμως προσπαθούσαν να δημιουργήσουν… μανούρες κατά την διάρκεια του αγώνα, κάτι που δεν είναι απαραίτητο σε μια αναμέτρηση.

Δεν μπορούμε να παίζουμε στην έδρα μας και να μας ελέγχουν οι τσακωμοί, ενώ έχουμε την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ δεν ήθελα να πέσω σε αυτή την παγίδα.

Στην έδρα μας δεν έχουμε ηττηθεί ακόμα, έχουμε δυο ισοπαλίες. Θεωρώ ότι αυτό που λείπει από τους εντός έδρας αγώνες είναι το γρήγορο γκολ για να μπορέσουμε στην συνέχεια να παίξουμε απελευθερωμένα. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να έρθει το γρήγορο γκολ και τότε έχουμε νευρικότητα. Στο γήπεδο μας οι αντίπαλοι κλείνονται με μεγαλύτερη ευκολία, αλλά από την άλλη και εμείς μέχρι σήμερα δεν είχαμε κάνει πολλές ευκαιρίες στους αγώνες που είχαν προηγηθεί.

Όταν ο αντίπαλος κλείνεται, εμείς έχουμε λιγότερο χώρο για να κινηθούμε και η πίεση αυξάνεται. Οι οπαδοί περιμένουν να τα δώσουμε όλα, αλλά θα πρέπει να είναι ψύχραιμοι και να μας στηρίζουν. Τους καταλαβαίνουμε, αλλά θέλουμε ανοχή γιατί πιστεύω ότι την αξίζουμε. Η ομάδα έχει χαρακτήρα και τα δίνει όλα, οι παίκτες ιδρώνουν και παλεύουν για την φανέλα.

Εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μην έχουμε εκπλήξεις σαν αυτές τις ΑΕΚ. Τώρα είμαστε στην κορυφή και μετά το 4-0 από τον Ολυμπιακό δεν παραδώσαμε τα όπλα όπως θα περίμεναν πολλοί. Δεν χάσαμε την αυτοπεποίθηση μας τότε, ούτε και τώρα θα πετάμε στα σύννεφα επειδή είμαστε στην πρώτη θέση.

Έχουμε 11 αγώνες, αν νικήσουμε σε όλους θα είμαστε Πρωταθλητές. Τώρα που οι τρεις ομάδες είναι κοντά πρέπει να υπάρχει αντοχή και στον πνευματικό τομέα, καθώς σε λίγες μέρες έρχονται οι αγώνες και για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Κάθε μέρα δουλεύουμε για να βελτιωθούμε, αλλά από την άλλη, βλέπω και στην Ευρώπη ομάδες με τεράστια μπάτζετ να μην κάνουν καλά παιχνίδια. Καμία ομάδα δεν πιάνει κορυφή στις δυνατότητες της, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Η αποτελεσματικότητα είναι σημαντική για το πρωτάθλημα.

Την προηγούμενη φορά μείναμε μια αγωνιστική στην κορυφή, τώρα θέλουμε να μείνουμε παραπάνω και γι’ αυτό πρέπει να παίξουμε με αποφασιστικότητα στον αγώνα με την Βέροια. Κανένας δεν θα πρέπει να πιστεύει ότι αυτός ο αγώνας έχει κριθεί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Είμαι υπερήφανος για την ομάδα που συμπλήρωσε 100 χρόνια. Συγχαρητήρια σε όσους ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό αλλά και στην Ελλάδα που έχει μια ομάδα με τόσα χρόνια ζωής".

Γιώργος Αμπάρης: «Έτσι όπως πήγε το ματς πιστεύω ότι αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Η διαιτησία μας είχε κλείσει στην περιοχή και σφύριζε όλο φάουλ, εμείς είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Αν δείτε πόσα φάουλ έχει ο Παναθηναϊκός στατιστικά θα καταλάβετε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όταν δεν σκοράρεις, χάνεις. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη, όποιος πάρει τους περισσότερους πόντους θα πάρει και τον τίτλο».

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: «Θέλαμε πολύ τη νίκη για να διατηρηθούμε σε τροχιά τίτλου και επειδή ήταν μια ξεχωριστή μέρα. Τα καταφέραμε καλά και σε συνδυασμό αποτελεσμάτων, ήταν το ιδανικό σενάριο. Είναι φυσιολογικό που ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλή απόδοση γιατί υπάρχει πίεση για τον τίτλο, υπάρχει πίστη στην ομάδα για το πρωτάθλημα και στις δυνατότητες της. Θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό για να είμαστε στην κορυφή.

Το έχουμε πει πολλές φορές και σίγουρα μας απασχολεί να είμαστε στην πρώτη θέση, αλλά κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά, αν κάνουμε έτσι και δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, θα παραμείνουμε εκεί. Με την απόδοση μας φέρνουμε τον κόσμο στο γήπεδο, που αγαπάει την ομάδα και μας στηρίζει.

Δεν υπάρχει εύκολο ματς για την συνέχεια, πρέπει να παίζουμε καλά, σίγουρα χρειαζόμαστε ξεκούραση, αλλά η ομάδα έχει πολλούς παίκτες και μπορεί ν’ ανταπεξέλθει.

Όσα ακούγονται για το συμβόλαιο μου, δεν έχω συζητήσει κάτι, από εσάς το έχω ακούσει. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, αυτό θα κάνω στην συνέχεια».

Γιώργος Καραγκούνης: «Συμπληρώσαμε 100 χρόνια από την ίδρυση, αλλά το πιο σημαντικό σήμερα ήταν η νίκη. Είμαστε μόνοι πρώτοι, μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, μπήκαμε δυνατά στο πρώτο 20λεπτο αλλά δεν σκοράραμε, ενώ ο αντίπαλος μας ήξερε να σταθεί πολύ καλά στο γήπεδο. Δείξαμε χαρακτήρα και στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε το ματς με δυο γκολ. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Με την έδρα αυτή σήμερα δύσκολα θα περάσει αντίπαλος από εδώ. Μας βοήθησε πολύ σε σημεία που το είχαμε ανάγκη και έτσι ανταμείφθηκαν αυτοί και εμείς από τη νίκη. Ειδικά σε αυτή την καμπή του πρωταθλήματος με αρκετά ματς στην έδρα μας πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Η ομάδα από την στιγμή που προερχόταν από μια από τις χειρότερες ήττες της ιστορίας της, έδειξε βήματα προόδου και χαρακτήρα. Θα μπορούσαμε να είμαστε στην κορυφή δυο εβδομάδες νωρίτερα, από το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Ο Παναθηναϊκός οφείλει να παίζει Κυριακή-Τετάρτη γιατί έχει πολλούς παίκτες, δεν ξεχωρίζουμε διοργανώσεις και στόχους. Θέλουμε την διάκριση και στην Ευρώπη».

Ραμόν Καρντόσο: «Το έχουμε ξεχάσει ήδη το επεισόδιο, αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο λόγω της έντασης, είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής ο Σαλπιγγίδης».

* Μετά την λήξη του αγώνα υπήρξε φραστικό επεισόδιο του Ζοσέ Πεσέιρο με τους συνεργάτες του Πάουλο Κάμπος.

* Ο Γκρεγκ Μπρούστερ είχε συνομιλία με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο. Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στον Ιωνικό.
Όλα τα λεφτά...
Το "χρυσό" γκολ του Νταμέ Ν' Ντόι που ξεκλείδωσε την νίκη για τους γηπεδούχους, το καλό παιχνίδι των φιλοξενούμενων αλλά και την εξέδρα των 800 οπαδών του Αστέρα.

Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Το άναρχο ματς των "πράσινων" για μεγάλα διαστήματα στην διάρκεια του αγώνα. Το σπρώξιμο του Γκούμα στον Ψωμά (στο 7') που τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη ενώ θα μπορούσε να είχε αποβληθεί. Το σκληρό ματς με τις πολλές κίτρινεςκάρτες και την αψυμαχία του Σαλπιγγίδη με τον Καρντόσο μετά το γκολ του Παναθηναϊκού.

To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
Αφού προηγουμένως τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή...
2' Κεφαλιά Αστέρας Τρίπολης : Μασάντο
Φάουλ του Ζαν Κάρλος από αριστερά, κεφαλιά του Μασάντο, η μπάλα άουτ.
5' Σουτ Παναθηναϊκός : Ίβανσιτς
Ο Ιβανσιτς βρέθηκε απέναντι από τον Αμπάρη, όμως σούταρε πάνω στα πόδια των αμυντικών του Αστέρα.
5' Σχόλιο
Γρήγορος ρυθμός απο τα πρώτα λεπτά, με επιθετικές βλέψεις ο Αστέρας...
7' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Γκούμας
8' Σουτ Παναθηναϊκός : Καραγκούνης
Εκτέλεση φάουλ απο τ' αριστερά με τον Γκονζάλες, αδυναμία των αμυντικών της Τρίπολης ν' απομακρύνουν, σουτ του Καραγκούνη απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα λίγο πάνω απο την εστία του Αμπάρη.
10' Κίτρινη κάρτα Αστέρας Τρίπολης : Ζεάν Κάρλος
14' Κεφαλιά Παναθηναϊκός : Τζιόλης
Ωραία σέντρα του Καραγκούνη από δεξιά, κεφαλιά του Τζιόλη, στην αγκαλιά του Αμπάρη η μπάλα...
15' Σχόλιο
Ξεσηκωμός στο γήπεδο, καθώς οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πληροφορούνται το δεύτερο γκολ του Πανιώνιου!
17' Κίτρινη κάρτα Αστέρας Τρίπολης : Καρντόσο
17' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Σαριέγκι
21' Κεφαλιά Παναθηναϊκός : Σαριέγκι
Εκτέλεση κόρνερ του Γκονζάλες απο τ' αριστερά, ο Σαριέγκι βρήκε την μπάλα περισσότερο με το πρόσωπο παρά με το κεφάλι και την έστειλε έξω απο την εστία του Αμπάρη.
25' Κεφαλιά Αστέρας Τρίπολης : Φιλομένο
Ο Φυτανίδης ελίχθηκε απο τα δεξιά και έκανε σέντρα στην ''καρδιά'' της περιοχής, ο Φιλομένο κατάφερε να πάρει την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πάνω απο την εστία του Γκαλίνοβιτς.
27' Κίτρινη κάρτα Αστέρας Τρίπολης : Φυτανίδης
31' Κίτρινη κάρτα Αστέρας Τρίπολης : Μασάντο
36' Κεφαλιά Παναθηναϊκός : Σαριέγκι
Εκτέλεση κόρνερ του Ίβανσιτς απο δεξιά, ο Σαριέγκι πρόλαβε την έξοδο του Αμπάρη, όμως δεν έκανε καλή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα πάνω απο την εστία του Αστέρα Τρίπολης.
40' Σχόλιο
Έχει πέσει ο ρυθμός στα τελευταία λεπτά...
45' Έναρξη καθυστερήσεων : 1'
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Μάτος στην θέση του Γκονζάλες.
47' Κεφαλιά Αστέρας Τρίπολης : Ζεάν Κάρλος
Βαθιά σέντρα του Φιλόμενο απο τα δεξιά προς τ' αριστερά, ο Ζεάν Κάρλος έκανε κεφαλιά, ασταθέστατη επέμβαση απο τον Γκαλίνοβιτς, όμως ο Σαριέγκι προλαβαίνει και απομακρύνει την μπάλα.
50' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Νίλσον
54' Ευκαιρία Αστέρας Τρίπολης : Παβόνι
Λάθος υπολογισμός απο τον Σαριέγκι, ο Παβόνι πήρε την μπάλα και μπήκε στην περιοχή απο τα δεξιά, όμως το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο, καθώς η μπάλα πέρασε πάνω απο την εστία του Γκαλίνοβιτς.
56' Σχόλιο
Χαμός στο γήπεδο απο τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που πληροφορούνται το τρίτο γκολ του Πανιωνίου...
59' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Βύντρα
62' Ευκαιρία Αστέρας Τρίπολης : Ζεάν Κάρλος
Ωραίος συνδυασμός Φιλομένο-Ζεάν Κάρλος, ο δεύτερος βγήκε χωρίς αντίπαλο απέναντι απο τον Γκαλίνοβιτς και επιχείρησε αριστερό σουτ απο το ύψος της περιοχής, αλλά έστειλε άουτ την μπάλα...
64' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Μάτος
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάτος απο μακρινή απόσταση, η μπάλα λίγο έξω απο το αριστερό δοκάρι του Αμπάρη.
65' Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης
Ο Μάρτινς στην θέση του Ζαϊρί.
72' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Ν'Ντόι στην θέση του Ποστίγκα.
76' Γκολ Παναθηναϊκός : Ν'Ντόι
Σέντρα του Καραγκούνη απο τ' αριστερά και ο Ν'Ντόι με εξαιρετική κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αμπάρη και βάζει ''φωτιά'' στις εξέδρες!
77' Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης
Ο Ιωάννου στην θέση του Παβόνι.
81' Σουτ Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
Σουτ του Ν'Ντόι έξω απο την περιοχή, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει στον Σαλπιγγίδη που επιχειρεί νέο σουτ, αλλά η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Αμπάρη.
82' Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης
Ο Ζουντί στην θέση του Λαδάκη.
83' Κόκκινη κάρτα Αστέρας Τρίπολης : Καρντόσο
Ο αμυντικός μέσος της Τρίπολης αντικρίζει δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ν'Ντόι. Ο παίκτης του Αστέρα εκνευρισμένος πήγε να ζητήσει τον λόγο απο τον Σαλπιγγίδη, αλλά οι συμπαίκτες του τον απομάκρυναν...
87' Σουτ Παναθηναϊκός : Μάτος
Μακρινό σουτ του Μάτος, η μπάλα μακριά απο την εστία του Αμπάρη.
88' Γκολ Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
Σέντρα του Μάτος απο δεξιά, ο Ψωμάς κάνει λάθος υπολογισμό, η μπάλα χτυπάει στο γόνατο (!) του Σαλπιγγίδη και καταλήγει στα δίχτυα του Αμπάρη... 2-0!
90' Έναρξη καθυστερήσεων : 3'
91' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Παπαδόπουλος στην θέση του Σαλπιγγίδη.
93' Λήξη αγώνα































































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ