ΓΑΛΛΙΑ

Την Δευτέρα αποφασίζει ο Αντσελότι

Την Δευτέρα αποφασίζει ο Αντσελότι

Την Δευτέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η παραμονή/αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι στην Παρί Σαν Ζερμέν. Πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Ρεάλ τον δίνουν οι Ισπανοί

Τον Δεκέμβριο του 2011 η διοίκηση της Παρί Σαν Ζερμέν απέλυσε τον Κομπουαρέ από τον πάγκο της ομάδας και στη θέση του έφερε τον Κάρλο Αντσελότι.

Ενάμιση χρόνο μετά ο Ιταλός τεχνικός μεταμόρφωσε προς το καλύτερο την Παρί και κατέκτησε μαζί της το πρωτάθλημα Γαλλίας.

Το μέλλον του 53άχρονου τεχνικού, όμως, είναι πιθανό να συνεχιστεί μακριά από το Παρίσι και συγκεκριμένα σε απόσταση 653 χιλιομέτρων, αφού στην Ισπανία ο Αντσελότι θεωρείται φαβορί για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μουρίνιο βρίσκεται με το ενάμιση πόδι εκτός "βασίλισσας" και μάλιστα δημοσίευμα στην Ιβηρική χερσόνησο τον θέλει να μην κάθεται καν στον πάγκο στα τελευταία παιχνίδια.

Την Δευτέρα ξεκαθαρίζουν όλα

Το αργότερο μέχρι το βράδυ της Δευτέρας ο Αντσελότι θα συναντηθεί με την διοίκηση της Παρί κι εκεί θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της παραμονής του.

Ο ίδιος δήλωσε πως οι πιθανότητες είναι 50-50, όμως σύμφωνα με τους Ιταλούς ο 53άχρονος τεχνικός αποκάλυψε πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα αν φύγει.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ