ΓΑΛΛΙΑ

Λεονάρντο: "Δε γνωρίζω τι γίνεται με Αντσελότι"

Λεονάρντο: "Δε γνωρίζω τι γίνεται με Αντσελότι"

Ο Λεονάρντο προέτρεψε τον Κάρλο Αντσελότι να απορρίψει κάθε πρόταση και να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ προσέθεσε πως μόνο ο Ιταλός τεχνικός ξέρει τι ακριβώς γίνεται στην υπόθεση παραμονής του.

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη φετινή χρονιά της Παρί Σεν Ζερμέν με τη νίκη επί της Μπρεστ με 3-1 και πλέον τα βλέμματα στρέφονται στον Κάλρο Αντσελότι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πολιορκεί σύμφωνα με δημοσιεύματα τον Ιταλό τεχνικό, στον οποίο ο Λεονάρντο συνέστησε να παραμείνει στο Παρίσι μέσω δηλώσεων που έκανε στην "Parisien".

"Η κατάσταση του Κάρλο μοιάζει με αυτή ενός παίκτη για τον οποίο υπάρχει μία προσφορά στο τραπέζι. Θα μας ενημερώσει για ό,τι γίνεται. Ειλικρινά δε γνωρίζω. Θέλουμε να κάνουμε τον σύλλογο μεγάλο και να είμαστε ανταγωνιστικοί στο Champions League για τα επόμενα 10 χρόνια. Αν η Ρεάλ ή η Μπαρτσελόνα έρχονταν σήμερα σε εμένα θα απέρριπτα την πρόταση και θα έμενα εδώ. Υπάρχει μία μεγάλη πρόκληση σε αυτόν τον σύλλογο και δεν μπορείς να τη βρεις αλλού" είπε και προσέθεσε:

"Ανέκαθεν πιστεύαμε ότι θα κρατήσουμε τον Κάρλο. Τον χρειαζόμαστε και είναι καλύτερο για τον σύλλογο να μείνει. Σίγουρα δημιούργησε κάτι. Προτεραιότητά μας είναι να μείνει. Υπάρχουν πειρασμοί για όλους και μπορεί η Παρί να μην είναι ακόμα μεγάλος σύλλογος, αλλά έχουμε μία μεγάλη πρόκληση που δεν μπορείς να τη βρεις αλλού".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ